Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bridget Bardot

Młode kobiety i ich starsi Panowie.

Polecane posty

Witam.Chcialabym nawiazac kontakt z kobietami ,ktore sa w zwiaku z mezczyzna znacznie od siebie starszym. Wiem z wlasnego doswiadczenia,ze bywa trudno,ciezko, ale taki \"uklad\" posiada takze ogromne zalety. Moze powiem o sobie.Dzis koncze 20 lat.Moj mezczyzna niebawe konczy 40.Kazdego dnia pokonujemy przeciwnosci losu,jak kazda para,lecz nasze bywaja nietypowe.Kobiety w moim polozeniu wiedza,o czym mowa.Jedno jest pewne-kocham Go na zabój. Prosze o powazne potraktowanie tematu.Zapraszam.

eeeeeeeeee ja myślałem że twój men ma 60 lat czy coś w tych okolicach:P no ale jesli 40 to chyba nie ma w tym nic aż tak dziwnego..jesli go kochasz i on Ciebie..tylko co na to jego żona i dzieci, o których istnieniu pewnie jeszcze nie wiesz?

Gość rajc
jestem przeciwna. Podstarzały pan sie zabawi, wykorzysta i porzuci. I bedzie wmawial, ze kocha. To juz odchowany starszy pan

Gość earten
To ci sie tylko tak dziewczynko wydaje.

Gość earten
Zresztą może i faktycznie - facet nie potrafił związać się we właściwym czasie z kobietą z własnej generacji, bo był niedojrzały emocjonalnie czy inaczej popaprany, bo to czuje się wielkim maczo przy głupiej 20-tce.

Gość gwiazdka12345678
ja byłam z facetem starszym o 9 lat, chyba tez sie liczy wiec jak chcesz pogadac to moge ci pomoc

Gość bmbmbmbmb
Czyli już nie jest, a ciebie naiwne dziewczę też to szybko spotka.

Gość heelloł
Fakt, durna laska, związała się z 40 letni kawalerem i nie rozumie, że trafił jej się towar wybrakowany.

Gość gerooo
40 letni facet, który nie miał nigdy rodziny, nie rokuje dobrze. Daje temu związkowi góra rok. Pozdrowionka.

Kazdy sądzi po sobie,coraz mnie tolerancji.Zamykam temat,zespute jest nasze spoleczenstwo,pelne zawisci,jadu,żałosne.Byc moze ja w tej chwili generalizuje,ale coz.Dzieki za wypowiedzi.Pozdrawiam.

Przykro mi ale dobrze Ci mówią wszyscy. Ja bylam dlugo z facetem o 18lat starszym....

I go zostawilam po roku, blagal żebym wrócila, wrócilam. Po drugim roku znowu go zostawilam, znowu to samo.... znowu wrócilam, ale na krótko i teraz juz rozstaliśmy się na zawsze :) jestem szczęśliwa z facetem w mniej więcej tym samym wieku co ja, jestem szczęśliwa, zakochana i wogóle jest super :) tamten okres wspominam w sumie dobrze i nie zaluję go ale jednak taka róznica wieku to czasami przepaść nie do pokonania....

Gość Dobra_rada_
Ten temat już był.

Dlatego mówię, czasami, nie zawsze ale w chyba w większości przypadków.