Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123stokrotka123

Spanie z facetem

Polecane posty

Gość 123stokrotka123

Chciałabym wiedzieć, co mogę zrobić spiąc z facetem w jednym łóżku (jedna nocka) na początku jakiegoś związku, ale żeby nie doszło do seksu. Boje sie ze jak zaczne sie przytulac do jego nagiego ciała (tzn, on tylko w majtach) to on bedzie chciał wiecej. I co wtedy???????? Co zrobic? Co powiedzieć jak zacznie mu stawać albo zacznie sie dobierać? Nie chce byc niemiła dla niego, ale nie chce tak szybko z nim teges.. Za mało sie znamy na tyle. Cóż robić?

Gość Agnieszzzzzzka20
a miałs juz seks?

Gość bobekk
powiedz ze masz okres:)

Gość popracuj z miesiac
a nie lepiej zorganizowac tak, zeby były dwa odzielne łózka ? jak sie juz wchodzi do łozka i nagiego faceta, to bez bzykanka ani rusz :P

Stokrotko, jeżeli nie jesteś pewna że twój facet umie się opanować, to śpijcie osobno.

"oglądałaś kiedyś kiepskich? więc zaopatrz się w taka piżamę jak ma ferdek, spodnie włóż w brazowe zmechacone skarpetki i gwarantuje że nie będzie chciał więcej a Ty sie wyśpisz..." a po co dwa takie same tematy?:P

ja mysle ze on jej powie ze chce anal i glebokie gardlo i z polykiem....tak to dzisiaj wyglada.... na poczatku trzeba sie poprzytulac.....pokazac kobiecie ze sie nie jest nachalnym.....typu....."mialem tak juz i nie jestem napalony.....wyluzuj"....

Gość 123stokrotka123
fajne porady :/ dalam dwa bo nie wiedzialam w ktorym dziale umiescic. On jest moim bliskim przyjacielem. Ja juz to kiedys robilam, i chyba zaczyna nas cos laczyc, my chcemy spac razem, bo chcemy sie przytulic do siebie (poza tym innej mozliwosci nie ma), ale nie całujemy sie jeszcze itd, i nie wiem czy na przytuleniu sie skonczy. Ja chce tylko tego, ale nie wiem jak on. I nie wiem jak grzecznie mu zakomunikowac by nie poczul sie odrzucony i nieatrakcyjny, ale zeby nie bylo xxx

Gość fggfgfffhgg
Bez sensu.. zgadzając się na spanie w jednym łóżku dajesz mu do zrozumienia, że masz na to ochotę :P to tak jakbyś położyła koło psa kiełbasę i nie pozwalała mu jej zjeść :P

Gość 123stokrotka123
no niby tak.. ale on sam pisal ze chce sie przytulic, a ja juz mu pare razy mowilam ze przytulanie OK, ale do seksu to niech se inna naiwna znajdzie.

jesli macie razem spac a nie chcesz jeszcze sexu to powiedz mu o tym a nie bedziesz kombinowała jak kon pod góre jak bedzie ludzki to pojmie i uszanuje Twoją decyzje jak bedzie burak i się obruszy to wywal go na zbity pysk z łózka i po problemie ;)

Gość i bardzo dobrze
Mi_net prawisz