Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

co to jest ???

Polecane posty

dziewczyny biorę Yasminelle 6 miesięcy ....i mam jakieś dziwne pod koniec teraz tego 6 opakowania objawy : ciagle mi się odbija ,pobolewa mnie dół brzucha -tak pokuwa ,ciągną mnie jajniki ,mam takie jakby skurcze to gdzieś pod łopatką to w żołądku to z dołu brzucha.Czuję tak jakby mnie macica \" ciągnęła \" :( mam taki jakby dziwny posmak w ustach....:( do tej pory nie mialam tego na tych tabletkach :( biorę regularnie -no ewentualnie godzinkę różnicy ,nie bralam żadnych antybiotyków,nie wymiotowałam ani nic takiego :( CZY TO MOZE BYĆ CIĄŻA ?? czy teraz gdy biorę jescze 3 ostatnie tabletki to mogę zrobić test ??

Gość cieślar
nie wymyslaj na sile objawow ciazy!! jesli bierzesz regularnie i nie bylo niczego co by moglo spowodowac oslabienie dzialania to nie ma zadnej ciazy

dziękuję cieślar...Tylko że ja nie wymyślam -po prostu czuję się dziwnie ,inaczej niż zwykle.... :( czekam na wiecej opinii :(

Gość Kocie oczko
nie przejmuj się ja biorę yasminelle od 2 lat i nic mi takiego nie było,do czasu, miałam okres okropnych zmian nastroju pobolewań brzucha i innych uroków, w tym metaliczny posmak w ustach, odstawiłam na 2miesiace i po problemie.. ale to co opisujesz może znaczyć jedno-trzeba zmienić rodzaj tabletek... po prostu zaczynasz je kiepsko tolerować,albo odstawić na jakiś czas... i będzie po problemie...