Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_135

Duży problem. Pomocy!

Polecane posty

Gość kasia_135

Witam mam pewien problem. uprawiałam wczoraj stosunek z moim Chłopakiem i niestety pękła nam prezerwatywa... a dzis mam normalny okres. jak myslicie jestem w ciąży? zarzywać jakieś leki?

Gość gwiazdka12345678
leć do lekarza po tabletki po... Nie jedna kobieta zaszla w ciaze poczas okresu lub tuz przed

Gość kasia_135
Mój chłopak uważa ze nie doszedł... Tak sie strasznie boje.

Zależy jak długie masz cykle ile masz lat, czy masz regularne cykle bla bla... możesz iść po tabletke, ale dla mnie takie mieszanie w organizmie... ja bym się tak nie bała, w ciążę nie jest zajść tak prosto.

Gość kasia_135
mam 17lat i cykle mam regularne. trochę się Bawiliśmy i mój chłopak dostal orgazmu. następnie zaczeliśmy uprawiać stosunek. Jak Myslisz mogło do czegoś dojść ?

Ale, zaraz zaraz. Czyli bawiliście się, on doszedł, założyliście prezerwatywę która pękła?

jak masz dzisiaj okres to sobie odpuść tabletki po, nie będziesz w ciąży, to naprawdę bardzo mało prawdopodobne. Dzień przed okresem to dzień niepłodny, dziś masz okres, więc o co biega? Ktoś pisał że w okres zachodzi się? tak jeśli np jest sex w 4-5-6-7 dniu a kobieta ma okres jeszcze a plemniki przeżyją kilka dni, ale ciebie to naprawdę nie dotyczy. A jak weźmiesz Postinor to ci się może rozregulować cykl i za miesiąc będziesz umierać ze strachu bo ci się bedzie spóźniał. Ja bym spała spokojnie :-)

Gość wedłum mnie to powinnaś
zacząć już rodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!