Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffacettttt30

ogolone ręce u kobiet

Polecane posty

Gość fffffacettttt30

Strasznie podobają mi się u kobiet ogolone ręce. Wyglądają wtedy bardzo aksamitnie i seksownie, aż chce się dotykać. Dziewczyny przyznajcie się, która z Was goli ręce?

Gość df worfj og
ja depiluje - 12 razy w roku moge sobie na to pozwolic- a z czasem co raz rzadziej i rzadziej i moze kiedys przestana rosnac wogole:)

Gość jasneee
że golę:)

Gość fffffacettttt30
A może któraś z Was miałaby ochotę zrobić fotkę swoich ogolonych rączek i pokazać innym na forum? Byłoby miło.

Gość df worfj og
ale masz fetysz:P buahahaha - jeszcze o czym takim nie slyszalam:)

Gość ktosia0987
moja kolezanka golila ale ona chyba maszynka;/ okropnie to wyglada jak odrastaja;/ jak u faceta na brodzie;/ jak juz golic to nie maszynka!!

Gość lolitka daisy
po depilatorze mam super gładkie Potem migdalowy balsam i jest cacy:)

Gość fffffacettttt30
Uważam, że najlepiej włoski depilować woskiem a nie maszynką.

Gość fggfgfffhgg
Ja nie mogę... niedługo będziecie całe ciało depilować :/ Współczuję.

Gość czambafmba
Ja golę i bardzo sobie to chwalę. Robię to maszynką, codziennie, przy rannej toalecie, więc włoski nie mają szans odrosnąć. Z woskiem trochę za dużo roboty, a przy tym trzeba czekać, aż trochę urosną, co nie jest fajne. Nie uważam, żeby to było coś głupiego. wydaje mi się raczej, że mało logiczne jest to, że kobiety golą nogi (a jak nie ogolą, to dopiero zdziwienie i oburzenie) a rąk nie. Oczywiście fakt, że większośc kobiet ma delikatne jasne włoski na rekach i to jeszcze jako tako wygląda, ale zdarzają się też takie z ciemniejszym, mocniejszym owłosieniem i to jest straszne...

Gość fffffacettttt30
Osobiście uważam, że nieogolone ręce u kobiet są tak samo obrzydliwe jak nieogolone nogi. Może teraz niektóre kobiety są przeciwne, tak samo jak mogły kilka lat temu być przeciwne goleniu nóg i miejsc intymnych. A sami zobaczcie - dziś te miejsca ogolone to standard i nikt nie robi z tego tytułu sensacji. A za kilka lat wszystkie, nawet przeciętnie zadbane kobiety będą goliły ręce i będzie to całkiem normalne. Wspomnicie moje słowa :)

Gość ja tam sie boje wariatow
bzdury, ogolony jezyk to dopiero jest klimat!

Gość fuuuuu
a ja golę sobie plecy :)

Gość veress
a właśnie że nie, ogolone ręce wyglądają nienauralnie , sztucznie po prostu. mi się nie podobają . najlepiej jest u kobiet normalne naturalne małe włoski , które są prawie i tak nie widoczne.

Gość veress
a jak pomysle , że takiej babce golącej ręce nagle zabraknie maszynki, czy pianki, albo gdzies wyjedzie i tego zapomni i wyrośnie jej czarna szczecina na rękach - to dopiero jest przerażające !!

Wydepilowane pachy, nogi, częściowo krocze, wyregulowane brwi, a tu na przedramionach chaszcze :D toż to wygląda idiotycznie, bo wtedy owlosienie na rękach, jako największe, rzucaa się w oczy. Depilacja to tylko kilka ruchów więcej, szczególnie woskiem. Dla mnie to naprawdę dziwaczne, że kobiety większa wagę przykładaja do gładkich nóg, niż do rąk, które znacznie więcej osób widzi i dotyka. Jaki jest sens mieć aksamitne nogi pod dzinsami i futro na przedramionach w krótkim rekawku? Gdzie tu logika? Osobiście uwielbiam mieć gładkie ręce, ale jestem zbyt leniwa aby dbać o to cały rok :D więc tylko latem szaleję z depilacja ,

Ja chyba jestem jakas inna, bo na rekach posiadam cienkie jak pajeczyna, dlugie na 5mm wloski, ktorych totalnie nie widac i nie czuc jak sie dotyka. Musialabym na glowe upasc zeby sobie takie wlosy golic:) Zreszta takie same posiadam na udach, tak ze tylko golelydki i woskuje bikini i jestem gladka jak aksamit:)

Ustami albo językiem 5mm włoski, nawet najcieńsze, wyczuwa się doskonale.

Może mieć każde jak lubi. To nie jest kwestia "musu" tylko preferencji. Ktoś lubi 5cm tipsy, ktoś inny 30 kolczyków między nogami a jeszcze inny gładka skórę. Całe szczęście, że nie wszyscy wyglądamy jednakowo ;)

Gość szparek
Jako młody chłopak lata temu poznałem dziewczynę bardzo czarną brunetkę, która depilowała osobi ręce, trochę jej odrosły i były w dotyku jak brodą, ale panna była taka podniecająca... Mmm...

Gość losingcontrol
a ja bym sobie chciała depilować, dwa razy depilatorem usuwałam włoski z rąk -fakt było fajnie, gładziutko, ale za każdym razem po kilku dniach od depilacji kiedy włosy zaczynają odrastać robi się mega wysypka !!!! :O dosłownie niemal w miejscu każdego mieszka włosowego jest stan zapalny, czerwone kropki, a gdzie niegdzie takie coś jak krostki z takim białym w środku -no normalnie masakra !!! i nic nie pomaga, żadne balsamy pilingi spirytus ..no normalnie nic !!! :O po tych 2 razach gdzie ręce były fajne przez kilka dni, to potem musiałam nosić długie rękawy przez 2-3 tygodnie, aż sie włosy znowu nie przebiły przez skórę i stan zapalny się uspokoił ;(( no po prostu porażka ;( może macie jakieś rady bo ja bym sobie z miłą chęcią to depilowała, nie boli mnie to ani nic.. no ale efekt jest porażający i przerażający ;((