Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia_399

Czy rodzina gdzie mąż przyjmuje nazwisko żony jest dziwna

Polecane posty

Mój mąż przyjął moje nazwisko Mąż mojej siostry tak samo Mąż mojej ciotki - siostry mojego ojca tak samo Oraz małżonek mojej kuzynki , córki mojej cioci zrobił to samo Kobiety które we szły do tej rodziny - Moja mamy - Żony moich braci - Oraz żony moich kuzynów też tak zrobiły Teraz wszyscy mieszkamy na jednej ulicy , każdy z nas ma swój dom , łącznie z dziadkami , wszyscy noszą jedno nazwisko , a ludzie się z tego wszystkiego śmieją . Co ich tak rozbawia , sama nie wiem . Śmieją się z nazwiska rodziny Jaskólskich .

Gość to tyś to
Jaskólska z Kartuz?

watpie zeby to bylo jej nazwisko ..kto by sie przyzanawal do patologi i , a najpierw mi sie to z sekta skojarzylo

hehe znam was [zaraz parę zdjęć wyszperam] A skąd nas znasz ? Jimena [Taka rodzina to rodzina patologiczna] Rodziną patologiczn nie jesteśmy to tyś to [Jaskólska z Kartuz?] Nie , mieszkam w Krakowie , jak chcesz wiedziec Zadałam konkretne pytanie , dla czego ludzi to śmieszy .

inpiczment (wchodyizachody@googlemail.com) [watpie zeby to bylo jej nazwisko ..kto by sie przyzanawal do patologi i , a najpierw mi sie to z sekta skojarzylo] Co ma do tego sekta i patologia ? Bo nie wiem . Jak widze to was też to bawi .

Gość Sekta nie śpi

Daruje sobie wasze głupie komentarzy , chciałabym się jednak do wiedziec dla czego ludzi to bawi . Przecież to jest naturalne , tylko troche mniej powszechne że facet bierze nazwisko żony . I taki przypadek na pewno nie zdarzył się tylko w mojej rodzinie , a patologią nie jesteśmy .

Gość To nie zła jazda tam jest

Znam taką rodzinę, w której mąż przejął nazwisko po żonie i to jest normalne. Ale jeśli wasza rodzina jest duża (tak jak piszesz: dziadki, tatki, kuzyni), i w dodatku mieszkacie przy jednej ulicy, to sorry Winetu, ale to jest śmieszne.

Gość Cvok
Klaudia a ja mam jedno pytanko... ty jesteś z Kartuz?

Cvok [Klaudia a ja mam jedno pytanko... ty jesteś z Kartuz?] Denerwuje mnie ten dowcip . Mieszkam w Krakowie , jeśli tak bardzo chcesz wiedziec [jeśli wasza rodzina jest duża (tak jak piszesz: dziadki, tatki, kuzyni), i w dodatku mieszkacie przy jednej ulicy, to sorry Winetu, ale to jest śmieszne.] Ja wiem że z pozoro to może dla innych byc śmieszne , bo wszyscy noszą jedno nazwisko i ludzi to może nawet bawic , ale ja się z tym wcale źle nie czuje , podoba mi się taki układ , mój mąż nie miał nic przeciwko temu gdy go o to po prosiłam .

hehe znam was [też jestem z krakowa, wskanuje twoje zdjęcia i wrzucę] Ja poważnie pisze , to może po daj swoje imid bo może skoro mnie znasz to sobie coś przypomne .

Gość Co za pierdolenie

Dlaczego ludzi to smieszy ? Poprostu kompleksy i nuda w zyciu. NUda powoduje że człowiek musi sobie znaleźć jakies zajęcie , prawda ? Żeby się śmiać z takich rzeczy trzeba być pryncypałem , debilem i przede wszystkim niespełna rozumu idiotą. Dlatego ty sie tym nie przejmuj i patrz na te zera społeczne z podniesioną głową :)