Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2008

przed seksem

Polecane posty

Gość anonimowy2008

proszę o radę, jestem z nową Kobietą od dwóch miesięcy, nasz pierwszy raz zbliża się dużymi krokami, ale ja niepotrzebnie się stresuję, a mianowicie myśle o tym że mogę ją zawieść i że kiedy do tego dojdzie to nie będę miał wzwodu... albo że nie będę miał tak dużego z jakiego ona mogłaby byc zadowolona. Co mam zrobic zeby o takich rzeczach nie myslec?? doradzcie mi, proszę

Gość anonimowy2008
proszę o rady

Gość lodziarkaaa
wal gruche non stop

Gość cos ci powiem
jezeli ty ją kochasz, a ona kocha ciebie, to wszystko pojdzie dobrze. strach ma zawsze wielkie oczy

Ja teraz spotykam się z nowym facetem. Gadaliśmy już coś na ten temat i cwaniak chyba boi się tego samegho co Ty bo sie zdążyl zabezpieczyć, niby w żartach ale wspomnial co będzie jak zawali ;) ale już przegadaliśmy temat i jest ok :) pogadaj i Ty ze swoja kobietą i napewno będzie ok. Zreszta, ona napewno etż sie stresuje i chce wypaść jak najlepiej przed Tobą ;)

Gość anonimowy2008
wczoraj mieliśmy małą okazję, byliśmy na bardzo małym łóżeczku i prawie spadałem, ale mniejsza o to, zacząłem się do niej dobierać, chciałem jej zrobić dobrze, chociaż paluszkiem i kiedy To robiłem mój mały był bardzo podniecony i ona chyba to poczuła. Najgorsze jednak to, że kiedy zaczęła swoją rączką dotykac go przez spodnie on niestety się lekko poschizował i opadł bardzo mnie to wkurza, za dużo myśle !!!

Gość anonimowy2008
???

Gość zonka kochaNEGO MEZA
nIE pekaj mojemu mężowi choć od 18 lat jestesmy razem tez zdarzają sie takie wpadki ,to ludzkie i następnym razem bedzie dobrze :0

Gość anonimowy2008
ale Wy jesteście 18 lat i nie macie raczej przed sobą schiz, a my dopiero zaczynamy Byc razem

Gość anonimowy2008
?????

za dużo o tym myślisz... ja w związku nigdy nie czekam ileśtam na pierwszy raz tylko wcześniej zaczynamy różne rzeczy...np seks był po ok roku pieszczot itp (to była akurat dziewica) jesli nie cnotliwa to wczesniej ale i tak nie tak nagle , że najpierw nic a później odrazu seks. powoli lepiej poznać nawzajem własne ciała, pozbyć się wstydu, nieśmiałości itp...

Gość anonimowy2008
też myśle, że najpierw powinno być poznawanie swojego ciała, a później seks, ale Ona jest konkretna i chciałaby odrazu

Gość anonimowy2008
Co wy na to?

Gość anonimowy2008
nie w chuj