Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KĄTAKT

TO czy TO wybierz co gorsze!

Polecane posty

Gość KĄTAKT

co wg. was gorsze? 1. zbyt blada skóra / zbyt zsolarkowana skóra 2. zbyt wyrwane brwi/ zbyt krzaczaste brwi 3. zbyt wąskie usta / zbyt duże, żabie usta 4. zbyt duża pupa/ zbyt duże piersi 5. zbyt utlenione włosy/ zbyt przyczenione włosy 6. bycie zbyt wysoką / bycie zbyt niską wybierzcie czego w życiu byście z tego nie chciały mieć BARDZIEJ, lub co wygląda bardziej obleśnie tudzież tandetnie

Gość guglinka
dla mnie gorsze zbyt zsolarkowana skóra zbyt wyrwane brwi zbyt wąskie usta zbyt duża pupa zbyt przyczenione włosy bycie zbyt wysoką / bycie zbyt niską - nie wiem co gorsze

1. zbyt blada skóra 2.zbyt krzaczaste brwi 3.zbyt duże, żabie usta 4. zbyt duża pupa 5.zbyt przyczernione włosy 6. zleży jak wysoką albo ja niską..trudno powiedzieć

Gość kostucha bez ucha
1. zbyt zsolarkowana skóra 2. zbyt wyrwane brwi 3. zbyt duże, żabie usta 4. zbyt duże piersi 5. zbyt utlenione włosy 6. bycie zbyt wysoką (aczkolwiek 140cm to też tragedia.)

Gość dziabongowa
zbyt zsolarkowana skóra zbyt wyrwane brwi zbyt wąskie usta zbyt duża pupa zbyt utlenione włosy bycie zbyt wysoką

Gość addfhh
1. zbyt zsolarkowana skóra 2. zbyt wyrwane brwi 3. zbyt wąskie usta 4. zbyt duże piersi 5. zbyt utlenione włosy 6. bycie zbyt niską

Gość jupiiii
1 solara 2 wyskubane brwi 3 wąskie usta(to nadaje twarzy taki wredny,kurewski wyraz:O ) 4 za duże balony 5 utleniony łeb 6 chyba bycie zbyt wysoka-rozumiem tu kobietę powyżej 180

1.zbyt zsolarkowana skóra 2.zbyt wyrwane brwi 3.zbyt duże usta (ohydnie to wygląda) 4.zbyt duża pupa 5.zbyt utlenione włosy 6.bycie zbyt wysoką

zbyt zsolarkowana skóra zbyt wyrwane brwi zbyt duże, żabie usta zbyt duża pupa zbyt przyczenione włosy bycie zbyt niską jeszcze jakieś putania? nudzi mi się :classic_cool:

zmykla, miało być zbyt zsolarkowana skóra zbyt wyrwane brwi zbyt wąskie usta zbyt duże piersi zbyt przyczenione włosy bycie zbyt niską o :P

Gość KĄTAKT
czyli większość dosyć podobnie uważa. a może zróbmy teraz tak że jedna osoba pisze co gorsze druga odpowiada co jest gorsze i dlaczego i wymyśla coś dla następnej ;-) to ja zacznę: kto jest ładniejszy? Britney Spears/ Beyonce (zdjęcia na googlach jak cuś) i dlaczego? ;>

Gość mskt
dla mnie gorsze -blada cera - male brwii - wąska talia - uwodnione wlosy - bycie wsy

1 zbyt \"zsolarkowana: skóra - fuj fuj 2 zbyt krzaczaste brwi 3 zbyt waskie usta 4 zbyt duza pupa 5 zbyt utlenione włosy 6 bycie zbyt niską

Gość wg mnie beyonce
Beyonce bo ma piękną twarz i jest mulatką ;] to ja też z gwiazd: Kto przystojniejszy? Johnny Deep/ Orlando Bloom ?

Gość malinkaka
oczywiście że Johhny Deep ! jest boski!, szczeghólnie w piratach to teraz ja Szymon Majewski/ czy Kuba Wojewódzki p.s Może nowy wątek ktoś założy do tego, bo fajny pomysł?

1. solarka 2. wyrwane 3. duże 4. zależy od sylwetki. jeśli sztuczne, to cyce 5. utlenione 6. wstrzymam się