Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kat185

pieszczoty analne!!!

Polecane posty

Nie mam nic do gejów, jednak jak miałbym pomyśleć o tym to mnie zbiera. Noooo ale każdy lubi co innego.

Gość kozi
Uwielbiam pieszczoty analne i to właściwie bywa tak że to ja pieszczę partnerce odbycik. Jednak niedawno moja przyjaciółka zaprosiła mnie do siebie na miły wieczór ;-) Rozebrała mnie w trakcie spotkania i zaczęła mi pieścić członka jądra i w końcu jej język zaczął pieścić mój odbyt jednocześnie mnie masturbowała. Strasznie mnie to podnieciło a kiedy dochodziłem wzięła mi do buzi i tak doszedłem. Strasznie ostro się spuściłem. Następnie ja zacząłem pieścić jej podniecający odbyt swoim językiem. Pózniej jej łechtaczkę bo tak chciała osiągnąć orgazm. Kiedy dochodziła poprosiła mnie abym włożył jej palec do pupci i ciągle pieścił łechtaczkę. Jak twierdzi wtedy orgazm jest 10 razy silniejszy. Chyba faktycznie bo dostała w trakcie szczytowania ostrych drgawek ;-) i mocno nabijała pupcie na mój palec. To jest zajebisty sex tylko obie osoby muszą chcieć tego samego

Gość warcraft IIII
Oj tak, Ja z dziewczyna uwielbiamy pieszczoty analne. Lizanie ,calowanie, dotykanie, penetracja mmmmm sama przyjemnosc. I nie widze w tym nic pedalskiego. Normalna rzecz. To tak jakbym powiedzial ze sex oralny i pozycja np 69 jest tylko dla lesbijek. Glupota.