Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obloczeek

boli mnie szzczescie najblizszych czy to normalne? chyba nie...

Polecane posty

Gość obloczeek

tak otoz ja jestem sama facet mnie olal juz dawno temu a ja nie umiem sie z tym pogodzic chodze na terapie biore leki uspokajajace lecze sie ..probuje zapomniec a tu moj brat i dobra kolezanka maja swoje drugie polowki i sa szzcesliwi a ja nie potrafie sie z nimi cieszyc boli mnie ich szczescie co robic????????

Gość elizaaaa23
emocje...

Gość wyjedz w gory
albo gdziekolwiek i ciesz się tym, ze zyjesz, wszak pewnego dnia przyjdzie ci umierac i będzie ci rozpaczliwie zal zycia, ktore zostawiasz

Gość Persona na A
Kochana, musisz się pogodzić.......ogólnie przychodzi taki czas czy tam wiek (tak ok. 30tki), że człowiek staje się pogodzony....nie znaczy to że nie przeżywa klęsk i porażek, lecz przyjmuje że tak widocznie musi być. No i nie przestawaj wierzyć, że będziesz kiedyś szczęśliwa. Bo życie jest pełne niespodzianek.

Gość obloczeek
ja juz nie mam wiary

Gość Persona na A
Wiara też czasem odchodzi, ale wraca. Tak jak ktoś Ci radził wyjedź w góry, albo gdzieś gdzie złapiesz dystans. Otaczaj się pięknem przyrody choć kilka razy w roku, to pozwoli Ci trochę zapomnieć.

Gość obloczeek
sama mam jecha?:(

Gość stara panna sie robisz
I to jest jeden z objawow. Na razie szczescie bliskich tylko cie boli, potem zacznie cie denerwowac, zaczniesz robic sie zlosliwa, wytykac byle co az sie ludzie od ciebie odwroca. Moja ciotka przez to przechodzila. Dzis ma ponad 60 lat i kazdy jej unika jak tylko moze.

Gość Persona na A
Tak, sama.

Gość obloczeek
z checia bym wyjechala gdzies na sylwestra zaszyla sie w jakiejs chatce ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac:(

Gość Persona na A
Teraz to już wszystko porezerwowane, chociaż możesz jeszcze poszukać w necie ofert, a co Ci szkodzi, pooglądaj strony z pokojami, okolicą, zorganizuj się i jedź. Ja tam sama już parę razy wyjeżdżałam, i nad morze i w góry. A jaka dumna bylam, że daję sobie radę sama.

Gość obloczeek
moze sie wybiore w gory po nowym roku spotkalabym sie z kolezanka tyle razy mnie zapraszala