Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdkjfds

mozecie mi sprawdzic krótki ang tekst?

Polecane posty

Gość fdkjfds

When I wake up I hear you’re voice, I fall asleep when I hear your voice. You entail smile in my face and for it I thank you.

Gość fdkjfds
?? dobrze jest?

Gość kaka19
niech ktos kto sie lepiej na tym zna poprawi mnie:) ale ja bym to zrobila tak When I wake up I hear you’re voice, I fall asleep when I hear your voice. You entail smile in my face and I thank you for it. Jesli jest to w czasie present simple to rozumiem ze robisz to codziennie wiec mysle ze wszystko juz jest w porzadku Nie rozumiem za bardzo tylko tego zdania "I hear you’re voice" Slysze jesteś głosem?

Gość fdkjfds
chciałam napisać Budzzę się słuchając twojego głosu, zasypiam słuchajac twojego głosu. Wywołujesz usmiech na mojej twarzy i za to chciałam ci podziekowac.. tylko jest jakies inne okreslenie na głos? bo tak głupio brzmi, gdy sie powtarza

Gość kaka19
When I wake up I hear your voice, I fall asleep when I hear your voice. You entail smile in my face and I thank you for it. nie ma innego odpowiednika to voices ;) nasuwa mi się tylko sound - brzmienie :)

Gość kaka19
i dzwiek:)

Gość kaka19
You give me a reasons to smile :) MYSLE ze to fajne zdanie lepsze od tego zer wywoluje usmiech bo chyba nie jest do konca poprawne

Gość anglistka xxx30
"you make me smile" bedzie lepsze"entail smile"? kto to wymyslil,zla kolokacja,plus brak przedimka "a" przed smile

Gość fdkjfds
dzieki:) nie jestem dobra z ang, znam tylko troche słówek, ale gramatyka to dla mnie czarna magia