Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca w Deszczu

Chciałabym już mieć faceta...

Polecane posty

Gość kotlet z pcimia
Moze masz problemy z trzymaniem gazów

Gość ofer ma
no coś musi być. jak facet pyta cię czy się znacie z lekcji francuskiego to mówisz mu że raczej ze spływu? :D

Gość ofer ma
no to o co chodzi? jak cię facet gdzieś zaprasza to mówisz mu że może kiedy indziej? albo że jesteś umówiona z koleżanką?

Gość Bla bla bla bla bla bla bla...
A kto kurcze takie ideały ustala co? Chyba tylko ograniczeni faceci... Ja mam dziewczynę, która ma rozmiar E i jej piersi są piękne i jędrne. Uwielbiam na nie patrzeć i nic mnie w tym nie obrzydza... Dziwolągi z takich facetów co mają jasno określone ideały...

zalezy jaki facet :P znaczy taki zupelnieobcy to zaprosil mnie przez neta w sumie i sie nie zgodzilam bo mi sie nie spodobal..niemial tego czego.. ale jesli znam i lubie to czemu mam odmawiac..jesli mam czas to spoko..

Gość ofer ma
aaaaaaa, to już widzę problem. problem nazywa się "nie ma tego czegoś" i jest faktycznie poważną sprawą.

Gość superrrrrr
Faktycznie coś musi być nie tak. Jeśli faktycznie jesteś tak atrakcyjną i miłą dziewczyną to nie powinnaś mieć żadnych problemów z kandydatami na faceta. A jeśli ich nie ma to powody mogą być dwa: -nie wychodzisz nigdzie, nie poznajesz nowych osób, tylko siedzisz i narzekasz, że nie pojawia się nagle książę -masz jakieś problemy emocjonalne blokujące Cię i zniechęcające kandydatów.

Gość ofer ma
ale problem pt "nie ma tego czegoś" oznacza ze dziewczyna szuka jakiegoś don juana. a takich mało i rzadko który monogamista :D

Gość Głupio gadasz
Wow! co za psychoanaliza :-)

Gość Tańcząca w Deszczu
Mam te "coś". Już mówiłam (albo zapomniałam) że nie narzekam na brak powodzenia, tylko brak perspektywy fajnego mężczyzny i przysięgam!!! Nie wybrzydzam! Nie czekam na księcia z bajki i takie tam...

Wiesz com... powinnaś wyszykować się na cacy i z podniesioną glową udac na spacerek :) raz, że poprawisz sobie humor a dwa - może to będzie ten dzień, nie siedz przed monitorem tylko wyjdz z domku z uśmiechem na twarzy i energia w spojrzeniu :)

hym..teraz to juz chyba ie pogubilam co kto do kogo pisze :P uciekam na swoj topic :P zapraszam zainteresowanych...

Gość superrrrrr
Problem pt nie ma tego czegoś, to jakieś wymysły. Jak się poznaje dużo osób, to w końcu się znajdzie kogoś z tym czymś. "znaczy taki zupelnieobcy to zaprosil mnie przez neta w sumie i sie nie zgodzilam bo mi sie nie spodobal..niemial tego czego.." Jeden facet ją kiedyś gdzieś zaprosił, przez neta, w sumie zupełnie obcy człowiek. No tak to jest historia do rozpamiętywania przez całe życie i wysnuwania z tego wniosków na temat wszystkich mężczyzn i własnego stosunku do nich. A don juanów jest pełno i w sumie jak młoda dziewczyna pozna takiego, przejedzie się na nim to tylko na plus dla niej, bo już więcej nie będzie szukała takiego czegoś u faceta.

Gość ofer ma
"że nie narzekam na brak powodzenia, tylko brak perspektywy fajnego mężczyzny i przysięgam!!! Nie wybrzydzam!" to się jednak wyklucza. nie widzisz sprzeczności w tych dwóch zdaniach :D

Gość superrrrrr
oferma ma całkowitą rację. Jeśli nie narzekasz na brak powodzenia, to odpowiedni kandydat w końcu się znajdzie. Nie można tylko zaprzestawać poszukiwań, poznawać nowych ludzi i nie zrażać się tym, że ponad 90% facetów to są Ci nieodpowiedni. Tak to już jest w życiu, że najczęściej podrywają "don juani" lub mocno nieciekawi, zdesperowani osobnicy. Ze znalezieniem tych wartościowych trzeba się trochę postarać.

Gość Michaszek
ale o co chodzi ?? :)

Gość Tańcząca w Deszczu
Dziękuję za mądrą wypowiedź. Dobranoc Wam :-P

superrr nie powiedzialam ze jeden..moze tak zabrzmialo..ale niewazne...teraz to tylko Ty wyciagasz jakis wniosek.. what ever...nic nie ma sensu...byee