Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaska

jak rozjasnic wlosy np na rekach??

Polecane posty

chcialabym rozjasnic wlosy na rekach, nad ustami poniewaz jesten brunetka i sa one bardzo ciemne. Czy istnieja jakies kremy rozjasniajace??

tak, z sally hansen. ja uzywałam kiedys tego do rąk, ale z tego, co wiem, do do włosków nad ustami tez jest, tylko ze osobny

Gość deposttt
Jest krem sally hansen do rąk i nóg i oddzielny do twarzy. Nie polecam, ciemne włoski szybko były widoczne, poza tym to strasznie drogie jest.

Gość deposttt
nie wiem po ile teraz, ja płaciłam ok 40 zł za opakowanie i starczało na krótko.

Gość deposttt
efekty - od razu, nakładasz to na ileś tam minut, zmywasz i już. Ja stosowałam ten krem na noc, bo trochę rozjasniał skórę, czasem pojawiały się czerwone plamki, podrażnienia. Po ostatnim zastosowaniu na twarz powstały trudne do wyleczenia strupki:O Ale ja mam raczej wrażliwą cerę.

ja tam byłam zadowolona z efektu na rekach - moze dlatego, ze włoski nie były jakies czarne, tylko ciemniejsze troche, niz chciałam. plamy nie zostawały. na poczatku sie wydaje, ze skóra jesty troche wybielona ale po zmyciu i kilku minutach wszystko jest z normie. za to smierdzi niemiłosiernie!

Gość deposttt
zgadzam się że śmierdzi, no ale to mocna chemia w końcu:O

Gość deposttt
Ale. Do rąk sprawdził się, gdyby nie cena, to bym go nadal stosowała. A co do twarzy to może zamiast wybielać włoski zastosuj jakąś metodę depilacji wosk na przykład?

wiesz co tylko ze ja boje sie ich wyrywac zeby nie odrastaly jeszcze gorsze chyba wole zeby byly jasniejsze jakos nie mam przekonania do depilacji

wyproboje z tej serii sally hansen zobacze czy cos pomoze. Chcialam przed sylwestrem mam nadzieje ze bede zadowolona i ze bedzie wszystko wporzadku bo jak nie to sie zalamie

Gość miłe i przyjemneaco
ja mam włoski ciemne na rękach i kupuję taniutki krem rozjaśniający za ok6 zł. producent to chyba OLA Cosmeticks, w takim niebiesko białym kartoniku, jestem zdowolona bo rozjaśnia prawie na biało.

Gość czarnaada
ja mam zwykłą blond farbę garniera, rozjaśniam wąsik tzn. mam tylko w kącikach ust ciemniejsze włoski a farbę trzymam tak mniej więcej z 7-8 minut. i tylko raz miałam lekko podrażnioną skórę ale po godzinie zszedł różowy kolor. a muszę dodać że mam naturalnie dość delikatną jasną skórę z rumieńcami mimo ciemnych włosów i oczu

Gość czarnaada
chciałam jeszcze dodać że używałam jasnej FARBY, nie rozjaśniacza, ale i tak wybiela włoski

Gość czarnaada
powiem szczerze że nie próbowałam rozjaśniacz, ale farba i tak nie schodzi tylko rozjaśnia, i u mnie się sprawdza(mam jedną farbę chyba od początku roku na to przeznaczoną a zostałoi mi jeszcze z pół). Ale podobno tak nie wolno robić ;-) co do trwałości to jest rozjaśnione na stałe tylko wiadomo włoski rosną ale zaczyna być to zauważalne dopiero po miesiącu ;-) w każdym razie wole tak wydać 8 zł i działa niż jakieś dziwne kremy których nie znam ;-)

kupilam na allegro rozjasniacz sally hansen i uzywalam go, niby przynosil efekty od razu po nalozeniu i odczekaniu 10 min ale po kilku dniach byly odrosty;/ to zalosne...

Gość brunecia17***
woda utleniona na wbielenie wloskow!

Gość zwykły rozjaśniacz np z joanny
na ręce do twarzy nie polecam

wczoraj wydepilowałam sobie włoski na twarzy(pod nosem)woskiem,dzisiaj nie wychodze z domu mam takie czerwone ze szok ale do jutra przejdzie=) wole przemeczyc sie jeden dzien niz chodzic z wasami:D>>>BOLAŁO