Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto podpowie

krew

Polecane posty

Gość kto podpowie

hej mam maly problem dwa dni temu mialam dziwne bole brzucha potem wieczorem "wyskoczyła' ze mnie taka jakby kulka sluzu wielkosci paznokcia, takie cos galaretowate po czesci z krwia, od tej pory mam nieduze plamienia a do okresu ponad tydz zaznaczam ze stosuje pigulki kilka lat, wie moze ktos co to moze byc?

Gość ann//
Takie plamienia moga sie przytrafic podczas jajeczkowania, ale przecierz ty bierzesz tabletki wiec nie powinnas jajeczkowac. hmmmm... Mysle ze powinnas isc z tym do ginekologa

Gość poronienie
???

Gość kto podpowie
do lekarza niestety nie moge teraz isc bede w Polsce dopiero w lutym, ciaze wykluczylam wiec nie wiem co jest grane plamienia nadal sa. zastanawialam sie czy zbyt niska temp mogla to spowodowac..?

Gość tralallalala
wszystko wskazuje na to, że to jajeczkowanie, na pewno nie pominelas jakiejs tabletki albo cos?

Gość kto podpowie
na pewno nie, zawsze dzien w dzien biore z zegarkiem w reku...czyli co jak jajeczkowanie tzn ze potrzebne dodatkowe zabezpieczenie???

Gość ann//
albo mogą to byc zaburzenia hormonalne albo jakas infekcja. trudno powiedziec

Gość ann//
a nie jest to czasem skutek uboczny brania tych tabletek? poczytaj ulotke

Gość kto podpowie
hm skutek uboczny po latach brania tabl???w ulotce nic nie ma takiego... moze jakas infekcja...ostatnio mialam problemy z grzybica ale wyleczylam sie jakies 2 mies temu..nie wiem co o tym sadzic. najbardziej te plamienia wystepuja w ciagu dnia pod wieczor znikaja i jest spokoj do rana, wystepuja rowniez po stosunku...boje sie..

Gość kto podpowie
na poczatku pazdziernika bylam i nic nie wspominal na ten temat chodze regularnie co 3, 4 mies

Gość kto podpowie
wracam tu ponownie bo nie wiem co robic krwawienie sie nasililo z tym ze kolor sie zmienil na nieco ciemniejszy i tak jak wczesniej wspominalam w nocy i wieczorem nic w ciagu dnia sie pojawia, czy powinnam moze odstawic tabli zrobic 7dniowa przerwe? nie wiem co robic?

Gość moim zdaniem powinnas iść
do LEKARZA

może to była ciąża i doszło do poronienia czasem tak jest i nawet jak bierzesz tabletki w ciąze możesz zajsc nic nie daje 100 % idz do lekarza

Gość kto podpowie
dzieki ale teraz nie mam gdzie isc jestem za granica, ale co sadzicie zeby odstawic tabl?