Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ja

gdzie moja druga połowa..??

Polecane posty

Gość nie znacie się baby
ja mam w barku trochę nadpita ale może się zda ?

Gość Kierowca bombowca
w lodówce się chłodzi

Gość koza w opalach
pewnie na NK ,ale musisz poczekać jeszcze te 5 minut

Gość nie znacie się baby
>grinczówna > po co szukać >freedom forever! jesteś brzydka i na starość będziesz hodowała koty oraz podrywała znudzonych panów typu Bears po 50tce na czacie interia :classic_cool:

Gość nie znacie się baby
jak Cie nie kręci to zrób tak jak w reklamie martini postaw na pycie gramofonowej na wirującym talerzu :D ps jak jest napisane w bilbli "szukajcie a znajdziedzie , proście a będzie wam dane"

Gość nie znacie się baby
nie Ty tylko grinczówa co bredzi coś jak zblazowana singielka czyli dziewczyna dobra na raz do trzech razy i to po pijaku a ona się cieszy i nazywa to freedom :D

niestety nie wierze w powiedzenia typu " chciec to moc" czy " wystarczy chciec" bzdura kompletna

Gość nie znacie się baby
Ja też jestem sam nie powiem że dobrze mi z tym ale jestem żyje mam nadzieję na zmiany mam zamiar działać w tym kierunku . To prawda że chęci nie wystarczą trzeba próbować i utrafić bo na siłę nikt nas nie pokocha

Gość Grajvex
Niekoniecznie brzydka jest. Z tego co obserwuje ładne dziewczyny w wiekszosci nie maja chlopakow, a te brzydsze maja. Wiecie czemu? Bo te ładne z reguły wiedza, ze sa ładne i a) albo chłopcy sie boja.... zagadac, a jak Cie znaja na nastepny krok... b) albo ich olewasz, bo nie sa w Twoim typie... Ja to wiem, o druga polowe ciezko... Lepiej nie miec wcale niz pchac sie w byle co...

tylko ileż można próbować..takie mam szczęście że trafiam na zajetych albo nieainteresowanych .. :(z kolei jesli juz jakis sie znajdzie to mnie wogole nie pociaga...trktuje jak kolege i nie ma bata zeby bylo cos wiecej... moze faktycznie babok jestem..albo charakter do tylka.. :/

za ladna to ja sie nie uwazam..za baboka tez nie...ale co to za roznica jak tak czy tak sama jestem..

Gość nie znacie się baby
też tak mam to takie szczęście Adasia Miałczyńskiego od dziecka byłem drugi :D trzeba utrafić a nie ma nic głupszego niż udawanie ślub z przymusu i rozwód po pięciu latach

nie wybieajmy az do slubu..przeciez nawet kandydata na chlopaka nie ma...a gdzie tam slub :D:D

Gość nie znacie się baby
>ciocia Miecia > Ja jestem ladna, ale nie mam chlopaka, bo nie chce, wole skakac z kwiatka na >kwiatek. dziś mam dobry humor pobawię się w Jarka_84 Zostań więc moja droga pracownicą agencji towarzyskiej połączysz hobby z dobrze płatną pracą i będziesz miała wielu partnerów :classic_cool:

fajna ja>>..pewnie jest gdzies blisko....i pisze podobne pytanie na podobnym forum ... teraz wystarczy poczekac byscie sie znalezli ;) czego z serca ci zycze .....

\'Ciociu\' ale nas to gówno chodzi jak wygladasz, czy ładna jesteś czy masz urodę stuletnich pośladków. Zboczyłaś z tematu, wiesz? A jak masz jakiś problem z tego rodzaju rzeczami to polecam testy na czytanie ze zrozumieniem;) Nie martw się - znajdziesz gościa. Oni zawsze się znajdują, maleńka... To nic z Tobą, to tylko realia;/

usb to jak "go" gdzies wyczaisz to przyslij tu oki?? :) black vanilia gracias :* mam nadzieje ze bedziejak mowisz.. :)

Gość pobujać ale raczej w toalecie
Też czasem zastanawiam się czemu jestem sam i wychodzi mi na to że : 1) źle trafiam 2) nie jestem do końca sobą (tzn nie jestem zadowolony z tego kim jestem) 3) chciałbym coś na "dłużej"

tez zle trafiam i tez chcialabym cos na dluzej.. z tego jaka jestem w sumie sie ciesze..zawsze moglo byc gorzej :P hihi.. no i propozycje na spotkania bez zobowiazan tez non stop mam..oczywiscie nie korzystam..chyba musialabym nogi na magnesy miec gdybym z nich korzystala :P