Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejka mężów 24

Uwielbiam uwodzić żonatych - takie mam hobby

Polecane posty

Gość złodziejka mężów 24

Starsznie rajcują mnie żonaci. W swoim życiu rozbilam juz 4 małzeństwa i szykuje sie piąte. Njabardzie mnie śmieszy, jak facet, który lezy między moimi nogami odbiera telefon i mowi żonie,ze zaraz bedzie w domu, a dopiero co robił mi minetkę. Żony, nawet nie wiecie jak faceci was zdradzają i kiedy. Durne babska. Wystarczy ze kiwnę palcem a juz ladują mi w łózku. Frajerskie kobiety. Naiwne i durne.

Gość Prowokatorka

Gość dobry temat
ja ostatnio przyciąłem panne na robieniu laski jakiemuś frajerowi. Wpierdoliłem obojgu. Boskie uczucie.

Gość To tylko wkurwianie
Tych biednych żon co się tu wyżalają na niewiernych mężów... Bez klasy jesteś kobieto...

Gość mały JANIO
mam nadzieję że złapiesz HIV głupi materacu.......podnieca cię......

Gość złodziejka mężów 24
wcale nie mowie ze mam klase,ale mam jej na pewno wiecej niz naiwne idiotki. Na poczatku byłam wsciekła na tych facetów, ale potem zrouzmialam,ze mają dość dotykania tego samego ciała.

Gość buahahahahahaha maaarne to
0/10 za prowokację :O postaraj się bardziej nasteczko

Gość lista przebojow
polecam pewnego pana z Gdanska.

Gość przysługa dla żony
jak sobie dobrze mąż zerżnie na boku takie coś jak ty, to potem w domu jak zegareczek chodzi:) dbaj o siebie, żebyś mojemu długo jako pojemnik na nasienie służyła potrzebna jesteś w przyrodzie małżeńskiej:p

przysluga, dobrze gadasz! bo ona ma jedynie chwilowa pr\yjemnosc... a maz jedna wraca do swojej zony :D

worek na wytryski, moj maz nie maz tak mowi wlasnie na tego typu kobiety... :o niestety z taka facet moze jedynie sie zabawic, a rodzine tworzy wlasnie z ta glupia kretynka, zwana zona :D i kto tu ma wieksza satysfakcje? kochanka do ktorej, ow biedny maz leci gdy chce jakiejs odmiany, czy zona ktora wie ze on wroci do niej, bo woli ja? nie popieram skokow w bok ale taka jest prawda... facet nie zostawi nigdy, "poukladanej" zony, ktora ma w glowce, "poukladane", moze i nawet "wygodnego" zycia dla jakiejs pierwszej sikmsy :P

Gość acrttyyu
Heh,dzis ty komus..............................jutro ktos tobie:)........tak ten swiat jest stworzony....ciekawe kiedy to zrozumiesz,ale bawi sie dobrze,bo poki co lepiej byc z tej pierwszej strony,gorzej gdy poznasz faceta ktory cie do smierci nie zdradzi..do twojej smierci,a za kazdy blad dostaniesz taki wpierdol ze zapomnisz jak sie nazywasz...ja to pisze jedna reka bo druga mam zryta kablem,tez bylam taka cwaniara kiedys....powodzenia

tak jest... wspolczuje reki... ale nic sie nie dzieje bez przyczyny, sama przyznalas ze bylas kiedys taka sama cwaniara, samo za siebie mowi, ze to na dluzsza mete sie nie oplaca....

Gość hehehehehehehehehe
czyli siegasz po najłatwiejszy łup:P,żadna sztuka. Musisz mieć niezłe kompleksy,może uda ci się kiedyś dowartościować:P

Gość no jeżeli
sprawia Ci to frajde to bardzo dobrze.Obys żyłą jak najdłuzej i nasi kochani męzowie bzykali Ci a potem wracali potulni jak baranki ,czuli,kochjący do nas najwspanialszych na świecie(wg Nich )kobiet -żon.Cudownie głupia dziwko hahahhahahahha

Gość no jeżeli
Ty i Tobie podobne zawsze będa naiwnymi dziwkami wmawiajacymi sobie ,że to My żony jesteśmy niedorozwiniete.A my po prostu mamy klase :P

i znow sie zgodze :P bo my tych facetow mamy na stale, nie tylko na szybki numerek :P

no autorko jednak brak ci klasy bo facet tylko cie pieprzy nic wiecej :D a z zona ma wszytko dom rodzine i to z żonką wychodzi na jakies imprezy święta itp. a ty no cóz laką ktora sie bawi

i dopoki beda sie znajdowac takie glupie siksy jak wy, faceci beda zdradzac zony (nie wszyscy) a wy bedziecie cierpiec, bo on wam obiecal siodme niebo, rzuci zone, rzuci to wygodne zycie (nazwijcie to jak chcecie) specjalnie dla was,a mowi to tylko po to zeby wsadzic w wasze naiwne cipsko! pamietaj, nigdy nie buduj wlasnego szczescia, na nie szczesciu innych, to zawsze wraca, z podwojona sila. ,pozdrawiam

Gość właśnie przedmówczyniio
nie wszyscy faceci są zdolni do zdrady-tylko jakieś chodzące zera, którzy NIE KOCHAJĄ,więc autorko,tak nam przykro, Twoje zdobycze ograniczają się do bezuczuciowych kretynów i to się nigdy nie zmieni. Poza tym, za pare lat będziesz tak rozjechana,że nawet gwałciciel cię nie bedzie chcial. jeśli to nei prowokacja,oczywiscie.

Gość właśnie przedmówczyniio
sami racja. ten chodzący worek na sperme szczyci się tym,że ma już może hiva, kiłe i inne takie tam choróbska, że jest jak dziwka (której nikt nie płaci hahahah),którą ktoś rżnie bez uczuc wciąz myśląc "jaka kurwa,zaraz wróce do cieplego domku" buhahaha. oczywiście,ci co zdradzają są ścierwami, ale ta panienka również, tylko w ogóle się nie ceni:D!!!! i wiesz co autoreczko? to nie ty wykorzystujesz i rozwalasz związki,to ten ów żonaty wsadzacz w twoja rozjechana cipe cię wykorzystuje i w domu śmieje się z twojego puistego mózgu.

Gość proponuję ORYGINALNY
uwiedź mojego, a potem z nim zostań. :D

mam wątpliwości czy uwiodłabyś żebraka na dworcu pkp , i to kawalera..

Gość bez odbioru
czy was wszystkie popierdoliło? od autorki począwszy, a skończywszy na "żonach", które są niby takie szczęśliwe, ze mężuś prosto spomiędzy nóg jakiejś kobiety (nieważne jakie go z nią łączą relacje!) wraca do domu, pomiędzy nogi żony :-o takie to zajebiste szczęście mieć faceta używanego jednocześnie przez co najmniej dwie baby?? tak to super być zdradzaną żoną? albo dupą do rżnięcia na boku? i będziecie się licytować, która ma fajniej? widać, że żadna z was nie była ani po jednej, ani po drugiej stronie, bo wiedziałybyście, że jedno i drugie to syf i bagno :-o ale spoko, powtarzajcie sobie częściej te bzdety, może uwierzycie :P