Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylowy

troche sie zsunalD

Polecane posty

Gość Stylowy
bo tak na prawde kobieta jest plodna tylko przez kilkanascie godzin i to plemniki czekaja na okazje az jajeczko bedzie gotowe:D wiem wiem... to tez mi powiedzial:D a i doczytaj dokladnie... w czasie okresu nie moze zajsc w ciaze czyli tlumaczac na polski nie dojdzie do zaplodnienia... tu nie chodzilo o sex tylko o polaczenie sie plemnika z komurka jajowa...

Gość ann///
W czasie okresu moga byc juz dni płodne!!! o to chodzi. A w ciąze nie zchodzi sie w momencie odbycia stosunku bo komórka jajowa zanim sie podzieli i zagniezdziw macicy mija ok 6 dni. A co to tego lekarza to radze pytac o takie sprawy ginekologa a nie pediatre.

Gość kaskes
plemnik w ciele kobiety moze przeżyć nawet do 10 dni ,nie 7;) info z zajęć u ginekologa;)

tak chodziło mi o to, że podczas okresu mogą być dni płodne:) ale Twoja dziewczyna na pewno nie zajdzie w ciążę:)

Gość Stylowy
na yo 10 dni musza byc naprawde dobre warunki... tak przecietnie slyszalem 2-4... czesto byla do 7... 10 tez slyszalem ze sie zdaza ale tak jak powiedzialem musza byc warunki i silne plemniki:D i te dni ile on zyje a ile nie to tak troche jest umowne:D jak niektore daty w historii:D no wiem ze ginekolog bylby lepszy... niestety nie znam zadnego natomiast piediatre jednego znam i to dosc dobrze i mam do niego zaufanie... SleepingSun:D dzieki za wsparcie:) mnie to nadal wydaje sie troche dziwne ale skoro sie tak upierasz ze moga byc dni plodne to poszukam:D pozdrawiam