Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BINAA

CHCĘ WYBIELIĆ ZĘBY ,PROSZĘ O NAZWE DOBREGO PREPARATU

Polecane posty

BARDZO prosze o nazwe sprawdzonego preparatu lub metody na wybielanie zebów :) poradzcie cos ,prosze.

gdzie moge takie cos zrobic i jaki jest koszt ? prosze napisz:)

Alez prosze;) 2 lata temu wybielilam sobie zeby wlasnie lampa plazmowa w Lodzi. Niestety juz nie ma sladu po tym hehe ale jakis rok mialam powalajacy usmiech, kazdy sie mnie pytal co gdzie jak i za ile. Potrafi taka lampa nawet wybielic o 10 odcieni!!! Koszt 1100 . Czy warto? tak poniewaz lepiej sie czujesz i oto chodzi. Jesli jednak masz wrazliwe zeby zastanow sie 2 razy poniewaz to BOLI 2 doby wylam bo dolna szczeke mam wrazliwa :D pan dentysta mnie ostrzegl no ale;)

moj dentysta powiedzial ze jest jakis preparat za 450zl. i samemu robi sie to na noc przez 7 dni . powiedzial ze efekt jest do 4 lat. nie wiem czy w to wierzyc,ale bardzo mnie to kusi. jak myslicie?

Binaa moja kolezanka wybielala sobie zeby jakims zelem wlasnie, tym zelem wypelniala jakby gumowa szczene dolaczona do opakowania i zakladala to na swoje zeby na kilka godzin dziennie i tez kuracja tydzien. Wytrzymala 4 - bardzo ja bolaly zeby. Ale moze ten preparat od Twojego dentysty to cos lepszego. Nie licz jednak ze efekt utrzyma sie tak dlugo. To tak jak z tatuazem 3 letnim, zaczyna zlazic po pol roku;)

moze warto byloby sprobowac ale moze lepiej popytac jeszcze innych dentystow co oni doradzaja w tej sprawie

dramaqueen ,taaaaak nie powinnam sie łudzic ze to cudowny sposób ,masz racje :( poradzcie jeszcze cos skutecznego i sprawdzonego :) prosze.......

Gość eiyqwidoiwdod
na mnie super podziałały paski WHITSTRIPS od blend-a-med na allegro taniej niz w sklepie czy aptece, koszt około 40 zł u mnie efekt super

no tak ,ale jak jak dlugo utrzymuje sie efekt bieli ? prosze napiszcie :)

Gość wybacz ale takie rzeczy
ja tez wybielalam paskami jakies 3 lata temu i mam dalej biale zeby. nie tak jak od razu po paskach, ale zeby wciaz sa ladne. oczywiscie podczas wybielania sa wrazliwe i czasem trzeba zrobic przerwe na jeden dzien, ale efekt jest jesli przejdziesz cala kuracje.

OK:) ale powiedzcie mi jeszcze jedno..... jesli stwierdze ze zeby traca efekt,to moge sobie powtarzac takie wybielanie kiedy chce i ile chce???

Gość 112233
wiem, że jak się wybiela u dentysty to nie można częściej niż raz na dwa lata (przynajmniej mi tak powiedział)