Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieGrzecznaAga24

brak okresu-test negatywny

Polecane posty

Gość NieGrzecznaAga24

Mam pytanie do Was dziewczyny tzn. zazwyczaj okres mialam 12-tego, 13 kazdego miesiaca...w tamtym miesiacu soznil mi sie tzn. dostalam 18-tego dzis jest 21 a jak @ nie bylo tak nie ma z mezen staramy sie o dziecko od pol roku i juz sama nie wiem co myslec tym razem. Mam takie objawy: brak okresu, mdlosci (sadze ze za wczesnie), temp w ciagu dn. mierzona w ustach to 36,8-37,1, no i zaslablo mi sie w sklepie... dodam ze robilam 2 testy ciazowe pierwszy wieczorem(bo nie moglam sie doczekac) , drugi z samego rana i wyszedl takze negatywnie... Czy ktoras z Was miala podobny problem? Szczerze mowiac to juz mam na tym punkcie hopla... kurcze nie wiedzialam ze staranie sie o dziecko jest takie trudne... . prosze Was o odp dziekuje i pozdrawiam

Gość takajedna27
hej ja staralam sie o dziecko 5 miesiecy i pare razy okrez tez mi sie spoznial ale tylko dlatego ze sie nastawialm ze sie udalo. kiedy juz sobie odpuscilam zroblam sobie test w dniu spodziewanej @ i byl pozytywny i pozniej zobilam jeszcze tydzien po @ zeby miec pewnosc. Kazdy jest inny, wiec moze poczekaj jeszcze i zrob test za kilka dni jak dalej @ nie przyjdzie. Wiem ze czeaknie jest straszne, mozesz jeszcze zrobic sobie test z krwi bo on jest bardziej pewny. Zycze powodzenia

Gość NieGrzecznaAga24
dzis po przebudzeniu zmierzylam temperature i bylo 37,00

Gość NieGrzecznaAga
wznawiam temat;)

Gość NieGrzecznaAga
ja nadal nie mam okresu...temp. nad powyzej 37 stopni a test nadal negatywny... juz nie wiem co myslec....czy mial ktos podobny problem? plisss pomozcie

moze idz po swietach do lekarza jak nie dostaniesz okresu nadal? a test caly czas tej samej firmy uzywalas? powodzenia w staraniach

myslisz ze jak raz zmierzysz temperature to bedziesz wszystko wiedziala? temperature mierzy sie codziennie o tej samem porze RANO bez wstawania z łózka, pozatym zeby wiedziec jaka jest temperatura z pierwszej fazy i jaka z drugiej powinnas przynajmniej z 3, 4 cykle na to poswiecic 3testy wyszły negatywnie wiec nie sadze zebys była w ciazy

Gość NieGrzecznaAga
włąsnie dlatego pisze...bo temperature mierze z rana to normalne...

Gość NieGrzecznaAga
?