Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irene-reaktywacja

bylismy tylko kochankami,ale mi zalezalo

Polecane posty

tak zalezalo mi na nim:( wczoraj gdy go mijalam na imprezie,to nie odezwalam sie a spuscilam oczy,za chwile sms \"jestes zla?\" czy jestem? mialam ochote go olac,bo mi zrobil przykrosc nazym rozstaniem,zakonczeniem naszej relacji

Gość za głupia...
faceci juz tak maja... nic nie rozumieja....

Gość Borewicz07
zdejmij gacie i go przeleć

a co ma do tego sumienie? byliście tylko kochankami, o związku chyba nie było mowy, prawda?

Gość labalabababa
glupia pipa jestes. nie zmienia sie warunkow w trakcie trwania umowy. byliście tylko kochankami wiec nie ma wobiec ciebie zadnych zobowiazan. jesli chcialas faceta na zwiazek a nie tylko na dupczenie trzeba bylo to od razu powiedziec a nie teraz robic z siebie ofiare. wez faceowi krwi nie psuj

labablababa niestety muszę się z Tobą zgodzić droga autorko,jeśli między wami był czysty "układ" to nie dziw się,że cię olał...tak już jest z facetami-my się angażujemy,bo nie potrafimy traktować sexu mechanicznie a oni mają to gdzieś i prędzej czy później zostawiają dla żon/innych kochanek/zwykłej wolności...

Gość dlaczego ..............
kolejny sms prosze nie gniewaj sie na mnie.takie mi wysyla:(

Ja bym go olala. Jesli on nie traktuje Cie powaznie to Ty piszac mu cos w stylu "jestem zla" itp. dajesz chlopakowi satysfakcje, a uwierz mi to jest najgorsze upokorzenie dla kobiety. Badz silna i nie daj mu sie. Zachowuj sie tak jakby nie mialo to dla Ciebie znaczenia.

Gość ten lewy
baby som głupie ... jak się godziłaś na "darmowie pieprzenie " to teraz spijaj śmietanką i placz do poduchy na drugi raz bądź mądrzejsza.

Gość ten lewy
i to bardzo głupie. zawsze mnie zastanawiało po co kobieta pcha się do łózka na siłę a potem liczy na coś więcej , nigdy do tego nie dojdę.

Gość AlpenGold
Naprawde to tylko i zarazem aż - TYPOWY FACET. Musisz sobie odpuścic,tacy nigdy nie są do końca przekonani czy nic nie czuja do swojej poprzedniej miłości...szkoda gadac:/

Gość ten lewy
proszę mi nić nie dopisywać .Ustosunkowałem się do wypowiedzi autorki. Chciała to co miała . Ja się w takie "cuda" nie wplątuje. A kubeł zimnej wody lepszy jak pogłaskiwanie i poklepywanie.

kochani nie zrozumieliscie wysyla mi od wczoraj sms czy jestem zla i zebym sie nie gniewala na niego.to on wypisuje.ja wcale nei wypisuje.zero odezwu.po co?zeby jeszcze gorzej bylo???????:((( nie nei nie tak mi latwiej

Gość ten lewy
>bylismy tylko kochankami,ale mi zalezalo to brzmi mniej więcej tak , myślałam że jak się prześpimy to się zakocha :O

przespi????to byla znajomosc pol roczna,ja sie przyzwyczailam i go polubilam i nagle odchodzi,nawet nie dla innej kobiety,tylko odchdzi od tak.po prostu nie chce z nim gadac jeszcze teraz mi wysyla przeprosinyy o nie:(

Gość ten lewy
To nie ma znaczenia czy raz czy 100 razy to nie istotne. Jak miał darmowe "ruchanko" to siedział pół roku znalazł sobie coś i się wynióśł. Ja tak nie robię nie mam jakoś takich aspiracji .

Gość ten lewy
Niektóre kobiety godzą się być nawet tą drugą i potem mają pretensję (zupełnie jak w filmie ) , że on jednak nie odszedł od żony / dziewczyny , a tak było im razem dobrze :O

Gość pomyslowka
ok ale zycie nie jest czarno biale ..jestesmy ludzmi i mamy uczucia ..a facet to nie zwierz co jak ma miecho w misce to siedzi ..ma rozum i chyba powinien szanowac druga osobe i jej uczucia ..nawet jezeli ta relacja byla z gory wiadoma seks-seks

Gość ten lewy
tu lekcja na przyszłość faceci nie szanują ! tak 70% facetów ba nawet mają z tego ubaw że dziewczyna sypia z nim i niczego nie oczekuje , dodatkowo nie mają przywiązania do takiej kobiety gdyż uważaja ją za łatwą .

Gość ten prawy
dziewczyny pamiętajcie z facetami to ostrożnie , trzeba trochę posprawdzać zanim się odda mu serce i ciało.