Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy zliwkwiduja NK

LIKWIDACJA NK

Polecane posty

Gość kiedy zliwkwiduja NK

prosze zlikwidujecie NASZA KLASE bo to jest jedna wielka tragedia !!!!!!!!!

Gość LIKWIDACJA NK
piszcie za czy przeciw tej durnej stronie jestescie

Gość LIKWIDACJA NK
ja nie mam problemu z wygladem czy tez z zasobami jakie posiadam ale to co sie dzieje na nk to jest jakis koszmar, ludzie oszaleli w wysciganiu sie kto ma lepiej itp itd

to jest tylko twój problem jestem blady, mam pryszcze, pingle musztardówki i zapadłą szczurzą klatę. W szkole byłem największym lizusem, nie miałem żadnych kolegów i koleżanek. Szlag mnie trafia, jak patrzę na innych, którzy odświeżają swoje znajomości niczym Constar kiełbasy, a ja cały czas sam jak palec przecież jak komuś nie pasuje to niech sie tam nie loguje i po sprawie

Gość LIKWIDACJA NK

\'\'prosze zlikwidujecie NASZA KLASE bo to jest jedna wielka tragedia !!!!!!!!!\'\' Ta prośba powinna być skierowana do adminów naszej klasy, nie do ludzi piszących na forum kafeteria.pl :D

prosze zlikwidujecie NASZA KLASE bo to jest jedna wielka tragedia i gg,i skype i lustereczko i billa geatsa odszczelcie i kabłowke mi wyłaczcie :P:P:P

Gość nati nie miala robionych cycko
nie zlikwiduja bo na tym zarabiaja-proste

nie zlikwiduja bo na tym zarabiaja-proste do tego nie moga sobie pozwolic na zawiedzenie milionów kobiet które sledza poczynania i losy swoich EX :P

Gość NK otworzyła mi oczy
teraz przynajmiej wiem którzy ludzie są puści jak bęben i muszą udowadniać przed całym światem jacy są szczęśliwi pokazując zdjęcia z całego swojego życia oczywiście tylko te najciekawsze, lącznie z tymi z jesiennych rodzinnych niedzielnych spacerków, na który idąc celowo zabierają aparat, a po powrocie pierwsze co robią to wsadzają je do swojej galeri na NK i w napięciu czekają na pojawiające się komentarze :( Jakie to żałosne

bracie :) dziubki w lusterkach tez mnie rozwalają :)

sok jabłkowy .... nie smiej sie bo to jest problem ... wczoraj podczas przerwy konserwacyjnej na NK dostałem w miedzyczasie 3 telefony od swoich kolezanek które zyczac mi oczywiscie wesołych swiat zapytały po chwili czy u mnie na necie tez nie działa NK ? :P:P:P:P:P myslałem ze padne ze smiechu wczoraj ... popatrzcie jak to portal internetowy potrafi wzbudzic odruchy komunikatywnosci w człowieku :P

Gość EWDWDWEDWED
LiKWIDACJE NK PROPAGUJĄ ZAZDROŚNICY I GŁUPCY KTORZY NIE MOGĄ ŚCIERPIEĆ CZYJEGOŚ SZCZESCIA!!!! :) OSŁY

ja nie propaguję likwidacji tylko wyrażam swoją opinię, jeśli chodzi o mnie to dla zagożałych fanatyków i szczęśliwców powinni NK usprawnić tak aby można było oglądaćć filimiki z rodzinnych imprez, albo np. nagrać się w czasie sexu tak by wszyscy widzieli jak mi jest dobrze w łóżku z moim kochanym męźem :)

tragedią to są tacy ludzie z problemami jak Ty,autorze wątku;/ jak Ci NK nie pasuje to tam nie zaglądaj w ogóle i bajer:D mnie czasami bawi szczerze, jak średnio raz an mies zagląda do mnie na profil mój były i jakoś nie wykrzykuję,żeby zlikwidować NK:P

Gość Zazenowwwana
Rozwalil mnie fakt, jak zobaczylam wklejone zdjecie macicy mojej kolezanki, ktora chwalila sie, ze jest w ciazy... to byl kolejny powod do usuniecie konta

Gość patafun
jak macicą robiła dziubka to jest mistrzynią:classic_cool:

Gość takie jest moje zdanie na ten
ale jak - macicę? Zdjęcie USG dała na nk? Mi nk nie przeszkadza. Niebezpieczne jest to że ludzie, którzy się tam ekshibicjonizują nie mają świadomości, że tam zaglądać może KAŻDY, że zdjęcia można sobie zachowywać i robić różne rzeczy (a podobno jest ochrona danych osobowych :D:D:D Fakt, że nk może być dość nieprzewidywalna. Odkąd się dowiedziałam, że pedofile ściagają sobie zdjęcia dzieci z nk i wrzucają ze sprośnymi komentarzami na swoje stronki, to natychmiast zdjęłam zdjęcia swojej córki.

a nie lepiej jak Ci przeszkadza NK, usunąć profil, i nie wchodzić tam>?