Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *_Paulinka_*

Hop - hop i deskorolka.

Polecane posty

Gość *_Paulinka_*

Witam was! Wszystkie dziewczyny. zalozylam ten temaz bo. Tancze hip hop , jezdze na deskorolce.. czytam i czytam te wasze wypowiedzi.. podobaja mi sie. ALE wkurza mnie to ze . : Zapytaj sie jakiegos chlopaka o jakies zdanie. np." " Co sadzisz o dziewczynie na deskorolce?" Zara bedzie odp. ze oni sa silniejsi maja wiecej sily , i robia to z a w o d o w o i lepiej niz my.. Dziewczyny pokazmy co umiemy! Tak samo break - dance tez na pewno mysla ze jestesmy w tym cienkie! Pokazmy im co umiemy.. nich im kiedys szczeki opadna ;D Pozdrawiam ;)

hehe no bo taka prawda.. samce to samce (odezwała się feministka!). Nie chce ich bronić ale to chyba oni wygrywają najwięcej nagród w tym "czymś" :D (nie znam się więc nie potrzebnie się wypowiedziałam, ale myślę że mam trochi:P rację)

bunt buntem, ale nie ma po co tutaj sie denerwować. kolesie SĄ silniejsi maja lepsze miesnie,bo to wynika z ich budowy,na kazdych zawodach powinny byc wiec osobne kategorie-kolesie,i dziewczyny. ja za to jestem jak najbardziej za freestylowemu podejsciu do zycia. a nie te wszystkie tematy typu czy moje czarne kozaczki pasują do nowego płaszczyka. bleee. nuda. w aktywnosci jest potencjał:P i nie ma czasu na naprawde pierdoły typu które kozaczki wybrac, bo nie to sie liczy w postrzeganiu innych wtedy:)