Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SaRa_M

Mój chłopak nie chce uprawiać seksu.. pomóżcie

Polecane posty

Mam straszny problem :( jestem z chłopakiem rok i nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Rormawialam z nim nie raz na ten temat i teraz juz wiem ze on na pewno sie tego BOI,ale widze ze ma ochote,lecz ciagle stanowczo stwierdzi ze nie ma takiej potrzeby i na tym sie konczy rozmowa...

jest prawiczkiem... byly pieszczoty... nie wiem co mam zrobic...bo zaczyno to byc nie normalne

wydaje mi sie ze to zle doswiadczenia ktore ma po starszym bracie,ktory byl bardzo mlody i zostal tata i to jest obawa przed tym ze zajde w ciaze,ale widze ze on tego chce,nawet nie raz prowokowal sytuacje aby to sie stalo i nic z tego... :( moze ja go nie pociagam??:(

jak mam go przekonać?? zeby nie odebral tego ze nalegam na to zeby uprawiac seks? zeby zrozumial ze to ludzkie i normalne u ludzi ktorzy sie kochaja,bo wiem ze ona kocha mnie i na odwrot :(

lubi bardzo seks oralny i robimy to dosyc czesto...trzeciej na pewno nie ma... on jest prawiczkiem i to jest strach... ale jak go do tego delikatnie przekonac??

Gość gf
ile macie lat? moze nie chce za wczesnie zostac tatą

Gość gf
spoko, kiedys sie przełamie. widać, ze nie tylko seks mu w głowie, a to dobry znak.

z jednej strony sie ciesze bo mam pewnosc ze nie po to ze mna jest,ale przeciez to dziwne z drugiej strony ze jestesmy ponad rok a to sie jeszcze nie stalo...a chyba bym chciala bo wiem ze byloby cudownie...:(

Gość nie chce mi sie zaczerniac
nieze, uprawiacie sex oralny, a nie idziecie potem do lozka:D myslalam ze to zawsze dzieje sie odwrotnie:D

brak mi juz na to wszystko słów,nie wiem co mam zrobic... kocham go ale nie czuje sie w pelni kobieta ktora go pociaga...zastanawialam sie nad rozstaniem,ale chyba nie dam rady...:(

Gość wzrokowiecc
moze masz rozstepy? W tym wieku to juz nie przelewki.

wlasnie mialam taki zamiar na dzisiejszy wieczor kupic prezerwatywy...tylko gorzej jesli mi odmowi...:(

Gość dupcyngier
chodz do mnie ja cie bede dupcyl

kurna, przeciez sama powiedzialas ze to zapewne jest jego obawa przed zrobieniem Ci dzieciaka, tak ja sie udalo to zrobic jego bratu!!!! skoro wszystko robicie poza "wlozyc-wyjac" to przeciez to oczywiste;) moze anal? :P

qrcze też mam tego typu problem... tyle, że mój chłopak prawiczkiem nie jest... jestem z nim od pół roku i gdy tylko wspominam o tych sprawach to on się obraża, może ma jakieś złe doświadczenia z poprzednich związków - nie wiem jak mam z nim o tym pogadać by się znów nie obraził i nie stwierdził, ze ja znów tylko o jednym :(

ja myśle, że to nie my mamy problem ale nasi faceci... normalny zdrowy facet chce się kochać ze swoją dziewczyną a ona musi się wykręcać bólem :( a nie dziewczyna wychodzi z siebie staje obok a on nic jeszcze stwierdza, że dla niej to sie tylko seks liczy ...

moj facet nie wykreca sie bolem glowy on twierdzi ze nie to jest najwazniejesze,ze mnie kocha i nie potrzeba mu seksu...

Gość dominatorr
to ja cie zrucham i po problemie

Gość rozwiazanie
boi sie ciazy- idz do ginekologa, bierz pigulki, na pewno nie wpadniecie. zrob mu mocnego drinka, a pozniej go zgwalc... w mojej glowie wyglada to na prawde bosko

Gość pytaniee......................
moze sie wstydzi długości swojego penisa..

z tym penisem to może i prawda, bo tez gada że mnie kocha i seks mu nie potrzebny, ale jak zapytałam czy mierzył kiedys swojego penisa (chciałam zapytac ile ma) to powiedział, źe nie bo robią to jedynie Ci z kompleksami