Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieska

Jak to wkoncu jest faceci wola kobiety o okragłych kształtach czy te chude ?

Polecane posty

Gość Wieska

bo ja juz sama nie wiem ... Wszyscy faceci mowia ze wola te o okralych ksztaltach bo lubia miec co popiesci i dotykac a jak przyjdzie co doczego to tylko te chude wchodza w gre ...

Gość ankietka ...
Oczywiście, że wolą szczupłe ... jędrne ciała ... nie masz co się łudzić ... :D

Gość Wieska
Ja nie gotuje na Swieta jutro lece na Barbados ..;p i nie o mnie chodzi bo mam faceta i to dlugo tylko tak pytam bo w roznych gazetach pisza rozne rzeczy jedni tak inni tak .. ;p

Gość pulchne to wolą niedoświadczen
taki małolat jeszcze nie ma wyobraźni co go czeka jak taki gryby kaszalot zdejmie kieckę a faceci w pewnym wieku wolą zgrabne i nie ma co sie oszukiwać

Gość ankietka ...
Powiem z doświadczenia zatem ... Pewnie każda zmora znajdzie swego amatora ... ale ... Ja sporo ćwiczę ... taniec brzucha itd... pięknie wyrzeźbiony brzuszek ... itd. I średnio dziennie zaczepia mnie 3 facetów dziennie ... Ale był okres, kiedy przetrenowałam się .. i musiałam odpuścić na parę miesięcy .. stagnacja spowodowała, że przytyłam parę kilo ... Hmm ... zainteresowanie moją osobą spadło do 1 faceta dziennie ... A niby taka niewielka zmiana .... Na szczęście wróciłam do formy ...:)

Gość babcia mnie strzyże na
szczupłe zgrabne , nie spasione świnie , nie oszukuj się jeżeli te twoje okrągłe kształty to stos fałd na brzuchu :classic_cool:

a ja lubię do 70kg miłość nie wybiera czy grube czy chude z zębami czy bez

Gość gotowanie jest trendi
:classic_cool:

Gość woooppw
Z rozmow z kolegami wiem ze nie lubia takich chudych gdzie zero tylka i kraglosci na pupie brak. Lubia z ladnym tyleczkiem, zaokrlaglonym, ale nie jest powiedziane ze lubia jakies grube kobiety. Po prostu musza byc krągle, nie chude.

ja tak smao z rozmowy z facetami wnioskuje ze lubia normalne kobiety nie chudziny ale tez nie grubasy normalne ktore maja na czym siedziec, bo jakby nie bylo kobieta powinna miec tylek i bioderka