Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oooMADZIUNKAooo

Niezreczna sytuacja...

Polecane posty

Mam problem. Niektorym moze on wydac sie blachy, jednak dla mnie jest to dosc trudna sytuacja. Do mojej klasy dolaczyl jakis czas chlopak, ktory przejechal z innego miasta. Od tego czasu zaczelismy sie spotykac. W tym samym czasie rowniez zaczelam sie spotykac z moim dobrym kolega...Z jednym i drugim milo spedzalo mi sie czas. Pierwszy jest w moim wieku, gdzie nigdy nie potrafilam dogadac sie z rowiesnikami. Zawsze spotykalam sie ze starszymi chlopakami. On jako jedyny przypadl mi do gustu, zas drugi jest starszy o 4 lata. Z kolei przy nim czuje sie bezpiecznie, potrafie przy nim czuc sie wyluzowana, ale nie do konca pasowal mi pod wzgledem wygladu. No i czas, by zaczac najwazniejsze. Niedawno, dokladnie 3 dni temu impreza skonczyla sie u tego pierwszego. Chcac niechcac skonczyla sie jak sie skonczyla. Nie powiem, ze zaluje bo raczej nie. W sumie od tego dnia postanowilam, ze cos z tego jednak bedzie. Przerazal mnie jedynie fakt, ze chodzimy razem do klasy. Przedwczoraj zaraz po naszym spotkaniu wyjechal na kilka dni. Wczoraj z kolei spotkalam sie z tym drugim. Nie chcialam niczego innego, poza spotkaniem. Skonczylo sie to jedak na pocalunkach. Dzis stoje pod znakiem zapytania...Napewno nie chce ciagnac tego na dwa fronty. Nie naleze do takich osob. Jednakze stosunki plciowe maja dla mnie ogromne znaczenie. Nie chodze do lozka z pierwszym lepszym napotkanym chlopakiem. Dodam jeszcze jedno, ze nie chce klamac tego pierwszego, a przede wszystkim dlatego, ze ma przyjaciela jasnowidza. Czuje, ze zanim cokolwiek zdaze powiedziec on bedzie znal juz prawde. Troszke dziwnie wyglada to jak zaczyna sie byc z kims, a tu raptem jeden dzien niewidzenia sie ze soba i taki numer...Dodam jeszcze, ze tej nocy powiedzial mi, ze mnie kocha. Prosze pomozcie rozwiklac mi ten problem.

jak niby mamy Ci pomoc rozwikłać ten problem? obić ryj jednemu z nich i wrzucic do rzeki abys nie miała problemu wyboru?