Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość britnej spirs

Doradźcie mi jak mam się ubrać na 18-nastkę kuzynki

Polecane posty

Gość britnej spirs

... bo nie mam zielonego pojęcia :O w szafie mam kilka sukienek, ale wydają mi się zbyt `wieczorowe`, a impreza nie jest w restauracji, żeby się znowu tak przesadnie stroić. Poza tym kuzynka też chyba nie będzie miała kiecki. Ale powiem, jakie mam: srebra, bez pleców z dekoldem i spoinką między piersiami do kolan, czarna z grubszej satyny do kolan tez z dekoldem, ecru a fioletowe błyszczące kwiato-mazgaje też do kolan. Ogólnie wszystkie są o podobnym kroju - proste do kolan. Kupiłam ostatnio kamizelkę wiecie tą oklepaną, co ją wszysycy już mają, ale nie mogłam się oprzeć (ta niby jak męska od garnituru) szarą w czarne paski. Mam spodnie rurki granatowe i czarne, buty peep-hole i czarne balerinki zwykłe skórkowe, bluzkę tuniką taką różową z duuużym dekoldem na 3 guziki rozszerzaną pod piersiami, 2 koszule - turkusową i białą w jakieś gwiazdki czy chooj wie co to. Sukienki chyba odpadają co? głupio bym się czuła... chcę wyglądać elegancko a jednocześnie na luzie. Może więc: jakaś bluzka, ta kamizelka, rurki i te buty peep hole? doradźcie mi coś, bo nie mam pomysłu, a 18 juz za kilka dni...

Gość britnej spirs
sorry nie ten dział:O

Gość britnej spirs
oczywiście wymieniłam ciuchy, które nadają się na tę okazję. mam ich troszkę więcej heh, żeby nie było, że mam 3 bluzki w szafie:P

Sukienka weselno-karnawałowa to raczej odpada, 18-nastka to nie tak duża impreza. Ale jeżeli masz te sukienki takie średnio eleganckie to może można by je potraktować jakimiś ładnymi legginsami, do tego szpilka i jakaś szajska biżuteria - nie srebro i nie złoto... Coś kolorowego. Wtedy to by taki ładny look miało. Co do tych rurek, kamizelki i bluzki. Tak! Tylko nie balerinki, a szpilki. Bluzka z dekoltem - wyeksponuj piersi. Dziewczyno - teraz w każdym sklepie masz full ciuchów karnawałowych. Po prostu tylko kupować i się stroić. Cekiny, topy, tuniki, spódniczki... Szaleństwo. Ja mam w czwartek sporą imprezę i ubieram się zwyczajnie dosyć. Mam tunikę odcinaną pod biustem w kolorze czarnym z srebrnymi wstawkami na dekolcie. Do tego srebrne dłuugaśne kolczyki, srebrna torebka (taka jaką mają wszystkie nastolatki - ta na długim sznurku), szare błyszczące rajstopki i czarne buty z dziurką. Ładnie;)

Gość britnej spirs
Koszmitka właśnie te sukienki są zbyt eleganckie... nie będą do nich pasować legginsy:O jedynie rajstopy... i chyba są zbyt długie, jeśli chodzi o połazcenie z legginasami... bo do kolan. chyba nie zdążę już nic kupić, impreza jest w sobotę, mam czas tylko jutro i pojutrze... a w mojej miejsowosci nie ma zadnego sensownego sklepu niestety:O

Gość Sekoti
Ludzie maja wieksze problemy niz to jak sie ubrac na impreze...

Gość britnej spirs
o Jezu to nie musisz mi odpowiadać :O na kafeterii są gorsze topici więc spadaj na nie zrzędzić:O

Gość britnej spirs
up

załóż dzinsy..i kozaki..bo otej porze roku to balerinki nie bardzo pasuja jakas bluzke\"\"imprezowa\'\" mozesz załozyc koszule i na to marynarke albo po prostu biały tshirt i na to kamizelke albo jakakolwiek bluzke.. no nie wiem chodzisz czasem na imprezy?/.to ubierz sie tak jak zwykle

Gość tajna4
ja kicia też nie wiem jak się ubiorę wiadomo takie gosciny to skromne ! legginsow ja nie założę to nie w moim stylu

Gość tajna 4
chyba na luzie coś wyszperam z szafy ja kicia ! coś muszę wyszukać żeby gafy nie strzelić

Gość gość
K.....a przeczytałem to i nie wiem o czym tu mowa!!!