Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna Anula........

Zakochałam sie ze wzajemnościa o 7 lat młodszym chlopaku -czy to ma szanse ?

Polecane posty

Strasznie mnie kreci,nie poszliśmy jeszcze do lóżka ale w jego towarzystkie czuje się doskonale i on lubie moje,jeszcze nie dawno bylam z kims kto odrzucil moje uczucia ..ale nagle spotkalam jego i on zupelnie sie inaxczej zachowuje wobec mnie,jestem dla niego wazna ..tyle ze ja mam 30 lat a on:-(....ale chyba wiek nie gra roli w milosci co?

Miłość sex pożądanie ..dzieki bardzo przyda sie! Broniłam sie przed tym bo jak wspomnialam wczesniej bylam z kims i tez mi na nim zalezalo...ale musze przyznac ze teraz ten chlopak to zupelnie inna bajka ...on jest boski..jecho zachowanie..wyglad zupelne przeciwienstwo tamtego...i bardzo jest powazny jak na swoj wiek co mu sie chwali:-) Chociaz jeste tez troche szalony ...:-)

Gość bardzo fajna
no co Ty:) bardzo fajnie! Znam kilka takich par gdzie babeczka jest starsza i wiesz co, to są bardzo fajne związki:) A jeszcze....:) NIE BĘDZIESZ WDOWĄ. Bo panie żyją dłużej o te 6 lat, czyli wszytsko pięknie, ładnie...do dzieła.

Gość miałam o 7 lat młodeszego
Miałam chłopaka o 7 lat młodszego. Ja - 30 lat, on 23 lata. Dojrzały, mądry, wychowany, po prostu chodzący ideał. Byliśmy już narzeczeństwem, poprosił mnie o rękę. Byliśmy razem 3 lata. Planowaliśmy wspólne życie do końca naszych dni i to jak najszybciej. On świata poza mną nie widział - tak wszyscy mówili. Kochał mnie nad zycie i ja go tak samo kochałam. Każdy mówił że stanowimy świetną parę. Myślałam że taka miłość zdarza się tylko w filmach. jednej chwili, w ciągu jednej minuty zostawił mnie dla młodszej. Bez żadnych wyjaśnień wyzwał mnie, poniżył,wyśmiał. Gdy pytałam o powody wyzywał mnie. Zachował się jak nastoletni gówniarz. Nikomu nie zyczę tego, co mnie spotkało i tego co później przeżyłam.