Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki20latek

Jestem sam przez swój wygląd...

Polecane posty

Gość brzydki20latek

To nie jest tak, że sobie to wmówiłem. Mam odstające uszy, krzywe zęby i nieproporcjonalną twarz. Zawsze słyszę od kobiet "nie jesteś w moim typie". Raz zainteresowała się mną jedna, ale to ja nie chciałem z nią być. Miała fatalny charakter. Zwracam uwagę tylko beznadziejnych dziewczyn :( Dlaczego taki się urodziłem? To zajebiście niesprawiedliwe.

Gość podszyw pierwsza klasa
idz stąd garbusie

Gość Ja to sobie myślę że ...
Nie myśl tak o sobie. Dla mądrych kobiet liczy się osobowość nie wygląd. Masz dopiero 20 lat. No, może za 10 to będzie się czym martwić, ale teraz jest za wcześnie.

Gość brzydki20latek
"Dla mądrych kobiet liczy się osobowość nie wygląd." Nie wierzę... :(

Gość brzydki20latek
Nie stać mnie na aparat ortodontyczny

Chłopaki przesadzacie. I uwierz mi, wiem co mówię. Mądra kobieta nie oceni Cię po krzywych zębach...

Gość daria1755
jak masz na imie? wrzuc photo to ci powiemy czy masz racje obiektywnie

Gość a ja wybrałem picie
właśnie daj fote, a ja wygrałem zycie ty tez daj pośmiejemy sie z was:D moze humor mi sie poprawi

Tak tak!!! pokaż się!!!

Gość taka sobie ładna dzołcha
ponoć nadal jestem niczego sobie...(36l) a mam faceta grubaska z odstającymi uszami i ze sztuczną szczęką ...i nie zamieniłabym go na żadnego innego ,bo jest super facetem Jesteśmy ze sobą już prawie 14 lat... zobaczysz ,ze i Ty znajdziesz NORMALNĄ dziewczyne ,która zobaczy więcej niż Twoja powierzchowność. Tylko to czekanie......:o... rozumiem ,ale na to nic nie poradzisz... 3m sie i nie myśl tak ,jak napisałeś w temacie.!!!

ja kocham mojego męzczyzne, tez ma odstające uszka ale nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej!! napewno jakaś mądra i ładna kobieta zwróci na Ciebie uwagę

oj tam nie stac mnie tez nie było stac to sobie cały rok odkładałam kase a aparat ze stypendium socjalnego i sobie załozyłam..bo rodzice mi nie dali jak miłam pryszcze to przeszłam kuracje za która zapłaciłąm ponad 1000zł... i tez kosztem innych przyjemnosci wiec dla chcącego nic trudnego a pryszczy juz nie mam:D

Gość Rzejzi
Stary.. na pewno kiedyś znajdziesz fajną dziewczyne, ale kiedy;/ Mam podobny problem;/ Takie własnie jest życie, że każda dziewczyna wolałaby ładniejszego chłopaka, ale tacy zazwyczaj przekonani o tym, że są przystojni lecą zaraz do innej. Taki co nie ma powodzenia doceni to co ma;) Taki właśnie jest urok tego brzydszego:p

Gość aby aby
gdybys był kumaty to zarobilbys pieniadze i poprawil sobie uszy (ok2tys zł), poprawil sobie zeby itp... wiadomo ze nie wszystko mozna zmienic, ale co nieco można.. ale dosyc wyraznie widac ze ty jestes nieudacznikiem zbyt zajetym kontemplowaniem swoich niedostatków urody i nie masz czasu na jakiekolwiek sensowne dzialanie:o🖐️

Gość Alez facet piekny byc nie musi
Za to musi miec OSOBOWOSC!

Gość Alez facet piekny byc nie musi
Ty nie masz ani tego ani tego dlatego jestes sam

Gość poczekaj troche
smucisz sie nie potrzebnie, bo młode dziewczyny zwracają uwage tylko na wygląd, wiesz ich rzeczywistość jest kreowana przez sztuczny plastikowy świat telewizji i internetu. spokojnie, na wszystko przyjdzie czas. Wkońcu te słit nastolatki zrozumieją że wygląd to nie wszystko

Gość
poczekaj trochec => ...jak już się zamienią w stare grube torby. Kiedy brak adoratorów... - na bezrybiu i rak ryba :P

Gość
Agnieszkaa => Ano. Grunt to znaleźć niszę ekologiczną :P Będąc przystojnym, jurnym i nie za bogatym obracam się w towarzystwie panienek 18 - 20 :P Te starsze za bardzo w portfel patrzą :P Komu co :>

\"a czy ty przytapdkiem nie czpeiałeś się nic nie robiących prawiczków?\" Tak cos tam wspomnialem , ja nic nie robie ale takze sie nie uzalama jak autor topicu :classic_cool: