Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zakochana kraków

faceci! co byście pomyśleli o takiej dziewqczynie?

Polecane posty

jest dziewczyna, która poznaje chłopaka. i ten chłopak jej się podoba i ona wie, ze on też jest nią zainteresowany. ale ta dziewczyna tak się wstydzi kolesia i boi się, że ją oleje, że go unika, udaje że go nie widzi, np odwraca wzrok, przechodzi obok. co byście pomyśleli na miejscu tego chłopaka?

Gość a ja wybrałem picie
jajco

proszę o szczere odpowiedzi

Gość onaaa_xx
ze nie jest nim zainteresowana i pewnie da sobie z nia spokoj po krotkim czasie.

nie no proszę niech się ktoś wypowie:(

Gość kfjdsakfjsa
na miejscu faceta pomyslałabym, ze jest mna nie zainteresowana i olałabym ja kontakt wzrokowy jest najwazniejszy!

no i niech się jakiś facet wypowie też:(

Gość Miron78
Albo ze mnie nie znosi i bym olal, albo ze jest niezrownowazona emocjonalnie i niedojrzala i dalbym sobie spokoj...

ja tak zrobiłam, ale jestm głupia, nawet nie wiecie jak żałuję! nie wiem co mną pokierowało, najwyżej by mnie olał i dałabym sobie spokój a teraz wyszło na to, że to ja GO olałam😭 a teraz myśle o nim dniami i nocami a koleś już nie zwraca uwagi i dobrze, jak taka ze mnie idiotka:(

Gość ojejjeje
nie martw sie ja tez tak tam, ale oprucz kontaktu zwrokowego itd wazniejsze sa slowa i czyny takze nadrabiam ta niesmialosc w inny sposob:) przy blizszym poznaniu:)

Gość Don Vasyl
sama sobie odpowiedzialas:)

wiem, ze sama sobie odp, ale potrzebowałam tego postu:o chyba już nie mam szans, co?:O najlepsze jest to, że go nie poznałam,( zatem nie miałam okazji nadrobić rozmową:O) ale tak mnie zauroczył sobą, ma to coś po prostu, nie umiem o nim zapomnieć nie wiem jak mogłam tak zrobić, taka głupia ze mnie dziewucha, teraz cierpię, nienawidze swojej wstydliwości

Gość ojejjeje
no to przelam sie i sprubuj sie do niego usmiechac:) albo patrz na niego gdy on nie widzi i jak sciagniesz go wzrokiem odrwacaj glowe a gdy bedziesz miec smialosc to sie usmiechnij albo cos to wtedy zagada albo cos moze jest jeszcze na to szansa??

od naszego poznania minął ponad rok. zresztą on już na mnie nie patrzy, bo próbowałam coś zmienić, ale może popróbuję dalej, co mi szkodzi, i tak już w jego oczach jestem idiotką

przepraszam, ze tak męczę ten temat, ale może ktoś z Was wie co mogłabym zrobić, czy myślicie raczej, ze męska duma nie da się ułagodzić?