Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaa16

RACHUNEK ZA KAFATERIE

Polecane posty

Gość monikaaaaa16
z IP i od administratora sieci internetu z jakiej kożystacie... Jak nie przyjdzie do was list to rachunek bedzie dołączony do rachunku za internet tylko +100zł bo to jest przysługa ze strony Sieci internetu...

Gość monikaaaaa16
Ale to nie jest w tym regulaminie...Głupia.. Jest jeszcze jeden poszukaj dokładniej..

Gość w rossmanie widzialm takie
kocham stephena kinga - jak widac post od osoby zielonej w temacie, nie slyszalas nigdy o identyfikacji komputera po adresie IP? chocbys nie wiem jak czesto nicki zmieniala to i tak beda wiedziec ze to od ciebie. czekaj spokojnie, rachunek przyjdzie i do ciebie...

Gość hahahahahahaha ja jezdze
Co wy z tymi rachunkami? wczoraj widzialam tematy ze "zaczely przychodzic rachunki" za redtube (czy cos takiego, nie znam sie:P), a teraz sciagacie i piszecie o kafe. byscie wymyslili cos sami, a nie malpujecie...no chyba ze te same osoby to pisza:P

Gość kocham stephena kinga
to znajdź go ty i wklej tutaj na forum

Gość lauryn hill
taki naród, jakie jego poczucie humoru :o pantera i ta od s.k.- :o:o zwijam się 🖐️

Gość monikaaaaa16
jeju dobra sama zobaczysz.. Ja mam to w dupie.. juz nie pisze nic bo nie mam zamiaru znowu wydac tyle kasy za byle gowno dla byle kogo kto nie wierzy.. Ale dobrze radze:)

Gość monikaaaaa16
No odbra juz szukam ale to ostatnia rzecz jaka moge dla was zrobic.. bo szkoda mi kasy nie jestem milionerka ^^

Gość pappapaa
buhahahhaha ale wy naiwni jestescie ehhhhehhehehehhhhhhhhhehhheheeee ja juz place 17 rok z rzedu hehehhe i 25 gr znowu poszlo sie rabac hehehe

Gość monikaaaaa16
REGULAMIN 1.Pamiętaj aby dokładnie zapoznac się z jego treścią aby uniknąc nieprzyjemnych sytuacji,i rozczarowań. 2.Wchodząc na www.f.kafateria.pl płacisz wpisowe które wynoszą 12.99 zł 3.Każdy nowy temat kosztuje Cie jedyne 1zł brutto. 4.Kazda odpowiedz na dany temat kosztuje Cię 0.25 zł 5.Akceptując regulamin zgadzasz sie na przetwarzanie twoich danych osobowych przez pracowników nbk którzy do 25 dnia kazdego miesiaca rozliczą cie z wykorzystanych przez ciebie postów i nowych tematów. 6.O wszelkich zmianach i komplikacjach poinformujemy Cie e-mailem.

Gość gosieńkaaa
tki regulamin to sobie kazdy moze wymyslic, podaj sensownego linka

Gość Do tej głupiej Marry
Kochanie, ale zapomniałaś zaznaczyć, że to tylko osoby, które zakładają tak denne tematy lub wpisują głupie komentarze muszą to płacić, taki odpowiednik "twarzowego"w realu:)

Gość hiehie
powiedz nam lepiej ile chcialas uzyskac postow w odpowiedzi na ten kretynski temat?moze sie zalozylas z kims?...a ja sie przylaczam do twego sukcesu drogie dziecko...ludzie to maja dziwne zajecia :D

Gość monikaaaaa16
Ale ja mam to naprawde w dupie co wy o tym myślicie... :) Ja was tylko ostrzegłam że nadejdzie dzien w którym przyjdzie do was rachunek...mnie nikt przed tym nie ostrzegł..niestety

Gość monikaaaaa16
jak woolisz twoja sprawaa:)

Gość viviennn
Wy tez? W pizduuu...ale dostalam opieprz od rodzicow za ten rachunek...235,90 zł...i to jeszcze przed swietami...co za kraj, w kazdym innym panstwie za forum nie placi sie!!! Ze red tube jest platne - wiadomo, wrzuta tez, ale kafe? Szlag niech trafi moderatorow!

Gość monikaaaaa16
Juz mnie to w*rwia ... Jak ja to pokaze matce to mnie chyba zabije.. i jeszcze jakie rzeczy ja tam pisałam...;/

Gość viviennn
Monika, sluchaj a od kiedy Ty piszesz tutaj na kafe? Bo ja wczesniej wchodzilam ale nie odpisywalam, ale na poczatku grudnia byl jakis post o tabletkach anty i odpisalam i potem sie jakos rozkrecilam...cholera jasna...juz teraz te 25gr w ta czy tamta nie robia roznicy, ale to jest po prostu chamstwo!

Gość polejka
ja te rachunki ukrywam przed mezem :O jzu zanim bylo platne uwazal, ze musze byc zdrowo raieta wchodzac tu a teraz jakby sie dowiedzial ze place za to niechybnie by sie ze mna rozwiodl :O

Gość monikaaaaa16
ja piesz od miesiąca... juz 1 rachunek mam za soba.. tylko nie wiem jak go rodzicom pokazac;/;/ a teraz zbiera sie na drugi.. dlatego zaraz musze przestac w świeta bedzie za darmo,i kazdy weekend jest za freak