Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szejset_kilo_volt

dlaczego nie śpicie o tej porze?

Polecane posty

Gość romantysiunia
bo jem frytki i nie czuje swiąt :(

eh z jednym pajacem nie umie sie chlopak okreslic pojechal do domu na swieta, dzwoni, ja mowie ze mnie ciagnie do niego, on pozniej po chwili dodaje ze go tez bardzo, traktuje mnie jka swoja dziewczyne a czesto mi powtarza ze sie nie zakocha we mnie... ehh:(

dzisiaj dzwonil, 20minut rozmowy, smialismy sie i w ogole, mowi ze sie stesknil za nami i w ogole, w domu trakuje mnie jak dziewcvzyne swoja, w pracy tez, a na osobnosci mi mowi ze sie nie zakocha we mnie, ze traktuje mnie jak swego rodzaju kochanke.. nie kumam!

Fajna na to mam tylko jedną radę - odpocznijcie od siebie...może przez ten czas on będzie wiedział co chce ;) Bo tak to bez sensu ;) Angażujesz się nie mając żadnych punktów zaczepienia...rozumiesz? ;)

ehe. no to całkiem standardowy problem. myślę, że powinnaś wrzucić na luz, by się nie angażować w to jeszcze bardziej. skoro on nic do Ciebie nie czuje, to prędzej czy później mu się znudzisz. chyba ;) takie moje skromne zdanie.

no ja wlasnie nie wiem czy czuje czy nie bo jak jestesmy sami to jest inny jak w pracy nawet sami siedzimy to zupelnie inny ja widze jak on na mnie patrzy nie raz w pracy ludzie do mnie podchodzili pytali sie czy my razem jestesmy bo widza jak sie na siebie patrzymy... my ciagle razem, w domu, poza domem, w pracy..

Musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać na rozwój wypadków. To się całkiem nieźle zapowiada. I powiem Ci coś... jak facet mówi że się nie zakocha to w 70% przypadków nie dotrzymuje słowa ;)

Gość if were a boy
bo mi sie kurwa nie chce

Gość ten lewy
Ja wiem czego chce i co łyso wam :classic_cool: komu w drogę temu szkło w nogę ? :O zasłyszałem kiedyś na warszawie hahahaha

my czasem sypiamy ze soba traktuje go jak przyjaciela, jesli mam problem ide tylko do niego poklocilismy sie ostro, miesiac ze soba nie gadalismy, on pierwszy przyszedl z przeprosinami poklocislimy sie znowu, on od razu przeprosil w pracy nie ma minuty zeby do mnie nie rozmawial czetso jak sie z nim mijam rzuca mi takie spojrzenia i usmiechy ze ciary przechodza

Gość ten lewy
szkłem to się humor poprawia :)