Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szejset_kilo_volt

dlaczego nie śpicie o tej porze?

Polecane posty

czemu jestem niemożliwa? :D bo tak długą śpię? sześć stów nie ważę, spoko git majonez ;) volta też nie spożywam. chociaż muszę się przyznać, że spożywałam kiedyś to piwsko we wakacje, lata temu. ...tanie było :P pamiętam miało srebrną puche! a ogólnie volty alkoholowe to... permanentnie w każdą sobotę tankuję :)

Gość ten lewy
okropna jesteś tak tankować co sobotę co Ty chodzisz na % :D

okropna!?!?!? nosz cholera jasna :) jak pracuję w ciągu tygodnia i już rzygam pracą, to chyba w piątek tudzież w sobotę mogę się zalkoholizować, nie? :classic_cool: jak nie przytankuję w łykend to uważam go za stracony. hehe. no co poradzę :P

Gość ten lewy
te dwa cenne dni na poznanie "misia przytulaka" tracisz na picie . Brzmi to jak wyznanie Warszawianki :D

Gość ten lewy
papierochy też pewnie palisz co ? :)

Gość ten lewy
o co chodzi z misiem , a no o "samotne noce" , bo co za kobita siedzi o 1:00 na kafeterii , tylko taka co nie ma chłopa ew gdzieś go sprzedała .

Gość ten lewy
ps a pochwal się troszkę co w tobie takiego super jest . Bo ja to taki mały miś niczym się pochwalić nie mogę :classic_cool:

papierochy palę do alkoholu only ;) a co do chłopa to... po pierwsze: mogę nie mieć po drugie: mogę mieć i na forum siedziałam bo zadowolił mnie wcześniej, a że spałam do 15.oo to spać nie mogłam. po trzecie: mogę mieć i siedzieć po nocach na kafe, gdyż nie nie mieszamy ze sobą? po czwarte: mogę wszystko :classic_cool:

Gość ten lewy
dobra i tak wiemy oboje że nie masz , ps ja też nie mam :classic_cool: Ja dla odmiany nie palę nie nauczyłem się jakoś za młodu to i teraz mnie nie ciągnie.

kwestę tego czy mam czy nie mam pozostawię bez komentarza ;) a papierosów też nie nauczyłam się palić. nigdy mnie nie ciągnęło tak żeby palić 'bo mi się chce' np. zaraz po przebudzeniu, czy po jedzeniu. ale! ...jak sączę piwko, lub inne trunki to nie mogę nie zapalić. :O staram się i z tym walczyć, ale nie wychodzi. po alkoholu jestem mało asertywna :P (jeżeli o palenie chodzi rzecz jasna) :D

Gość ten lewy
Dobrze kwestię faceta zostawmy na przyszłość. Mówisz że po alkoholu nie odmawiasz (brzmi intrygujaco), papierosów ,tzn lubisz czymś zająć ręce :classic_cool:. To dalej pobawię się w zgadywanie ;) jeśli mi wolno. Widzę po stylu pisania ,że Twój temperamnet w skali 1-10 to jakieś 8 czyli bardzo duży :D

masz mnie! lubię mieć zajęte ręce... :classic_cool: czymś :D a jak są one zajęte papierosem... to i w buzi też coś lubię mieć. zazwyczaj jest to guma ;) temperament oceniony na 8. jestem rad ;) traktuję to jako komplement :D

Gość ten lewy
To jako marzyciel erotoman pójdę krok dalej: no i najważniejsze cierpisz na bezsenność i szalejesz w nocy :classic_cool: , ciekawe jak wyglada taka kobieta ... oczy niebieskie włosy do ramion lub ciut krótsze ciemne, ma "gadane" i lubi zająć czymś ręce jak wypije piwo ...taki mały diabełek

a niech Cię kule biją :classic_cool: zgadłeś prawie wszystko, z wyjątkiem długości... włosów :) są bardziej dłuższe niźli krótsze :P mały diabełek hehe. coś w tym jest !

Gość ten lewy
bądź moją żoną hehehehe :D :classic_cool: nawet Ci obiad czasem ugotuję :D i kwiatek kupię za te noce nie przespane :classic_cool: A tak bardziej na powaznie nie wiem czemu, ale lubię gaduły ( raczej kobiety :) ) , są trudne i wymagające ale mają to "coś"

Gość ten lewy
nieprzespane piszemy razem ponieważ jest to przymiotnik :O ale byk !

hehehe. zastanowię się nad tym wspólnym pożyciem do ostatnich dni. ale nie tak łatwo. czasem obiad? nie eee, lubię jak ktoś o mnie dba :) ja sama bardzo lubię gotować, ale jak ktoś ugotuje to jest jeszcze lepiej :D kwiatki ? lubię, lubię. zbierasz punkty proszę ja Ciebie :D byka nie zauważyłam :P a teraz ja zadam pytanie! dlaczego ten lewy ? a nie prawy ;) masz jakieś ubytki ? niekoniecznie w zębach, heh ;)

Gość ten lewy
Wad mam wiele , całą masę a lewy bo ma od urodzenia chęć pisania i posługiwania się lewą ręką. Powiem szczerze przydała by mi się taka "ostra" babka zrobiła by ze mna porządek ! w tydzień bym sobie przypomniał co powinienem a czego nie :D

też mam wady. kto ich nie ma. czyliś mańkut !? :D heh, ja za to co wezmę w lewą rękę to spartaczę :) kiedyś próbowałam coś tak napisać, to wyszło jakbym miała 5 latek i kręcone zęby :P a co do Twojej niewiedzy w sprawach robić czy nie robić, to pewnie nawet ostra kobieta Cię do pionu nie sprowadzi ;) taki męski gatunek jest trudny... wieczne dzieci :P. ale jest w tym paradox! gdyż! dzieci bardzo szybko się uczą :D mężczyźni wcale. ho ho :classic_cool: nie pomyśl, że jestem jakąś feministką, anty męską kobietą. tak sobie piszę by Cię troszkę... podrażnić, że tak powiem. :D

Gość ten lewy
Ja się trochę własnie "zgubiłem" jak dziecko we mgle . Dobra kobieta potrafi zdziałać cuda jak się postara to facet świata poza nią nie widzi i chodzi jak szwajcarski zegarek niby twardy i taki fifarafa ,ale jak trzeba to 5 dni po nocach dom maluje bo dziewczyna chciała ;). Feministki to są brzydkie i nieszczęśliwe kobiety i tłumaczą to swoimi poglądami.

powiem Ci, że potrafię działać takie 'cuda' jak napisałeś :P ale czy jestem taka dobra kobieta to nie wiem :O mam w sobie trochę, że tak to ujmę dość dosadnie: zimnej suczy. czasem mi z tym fajnie, a czasem mnie to drażni. jak jasny gwint. ...niestety genów nie zmienisz. - mamusia też taka :P a feministki to... dej pan spokój. nie lubię ich. i racja że są brzydkie i grube :D ej, idę coś zjeść! heloł kurva już jest 13 a ja nic nie jadłam. tak mnie zagadałeś donżułanie... :classic_cool:

Gość ten lewy
A co jest we mnie takiego złego a no np szukam sobie kobiety na kafeterii zamiast w pocie czoła budować V RP (albo VI już się gubie w tych numeracjach)

nie no nie porywaj się z motyką na księżyc. kolejne party naszej RP to są sprawy których sam jako jednostka nie zwyciężysz. :classic_cool: smacznego :) - mówię sama do siebie :O

Gość ten lewy
a mi się "nagle" przypomniało że mam zrobić zaległy projekt może zrobie coś do końca i jak należy ps znam Twój nick to Ciebie odnajdę w odpowiednim momencie :D