Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szejset_kilo_volt

dlaczego nie śpicie o tej porze?

Polecane posty

Swieta racja. Ja przez swieta nie pilam...Za to po nich mam zamiar wsrod znajomych sobie odbic ;)

Gość podszywaczek
bo nie chce mi sie spac ?

ja tak samo. sylwesteeeeeeer :D już się doczekać nie mogę. liczę na gruby melanż przy mocnych decybelach :P :O ... taki mi się myć nie chce. wam też? :P

szejset_kilo_volt Ano jak widac na kafeterii sobie siedze, choc nie powiem, ze wolalabym ten czas jakos korzystniej spedzic. Ale dzieki Wam nie nudze sie, az tak bardzo :P

podszywaczek - dooobrzeee ;) a ja bym chciała ten moment zbierania się do mycia szybko ukrócić, gdyż iż jutro muszę wstać wcześniej niż później i... i późno już jest ;)

oł maj gaaad. dziewczyno weź się w garść ! cza być twardym nie miętkim. ;) ale, jeżeli sprawia Ci to przyjemność (bo ja to czasem lubię sie tak nad swoją marną osobistością poużalać :P) to wylej z siebie tyle łez ile trzeba, a jak poczujesz, że już nie masz o co płakać w sumie to się uśmiechnij i idź spać. a nad kibordem nie becz, bo zalejesz przyciski i nie bedziesz mogła pisać na kafe :D

ejjj, będzie dobrze :D każdy ma gorszy dzień... w tym wypadku noc ;) po alkoholu zwłaszcza. zbiera się na różnego rodzaju ubolewania i rozlewanie łez. jutro jak się obudzisz z kacem lub i bez niego to sobie pomyślisz: o co ja durna wczoraj ryczałam :D hehehe ja tak mam często. ale tak czy siak, dobranoc. ja tu sę jeszcze powaruję parę minete... :classic_cool:

zbijam w kimke :classic_cool: narazie tym co się odezwali na mym topie, i tym którzy tego nie zrobili, ale wiem, że mieli ochotę, tylko się wstydzili... :O ta, kolejny żenujący żart autora i kolejny monolog prowadzony przez wcześniej wymienioną personę. czyli mnię :classic_cool: strzała !

Gość Inna od was wszystkich D
Kochane moje-jakże pułfale,ale kto by stwarzał granice miedzy ludźmi.hehe- sama nie wiem dlaczego do was się zwracam ale chyba nikt lepszy mi nie pozostał.Zakochałam się w facecie,jestem raczej otwarta więc wie że mi na nim zależy,wie że jest ważny itd. itd.jednak on nie spojrzał na mnie jak na kobiete bo mu się nie podobam,powoli zmieniam wygląd na taki jaki mysle bardziej mu podpasuje,jednak nie wiem co zrobic by mnie zauważył.Nie chce go odstraszyc,ani nie chce by od razu wiedział w jaki sposób się dla mnie liczy bo nie chciałabym go stracic...czy mogłybyście doradzic mi w jaki delikatny sposób mogłabym zwrócic jego uwage?

Gość Inna od was wszystkich D
Więc między innymi dlatego nie śpię o tej porze bo się zastanawiam co mam zrobic :D hehe.

Gość joł te pierdza strasznie taki
bo przeglondom wasze profile na naszej klasie hhehehe sledze was

Gość ej no kiepska
bo jak mnie dzisiaj teściowa wkurzyła to do tej pory mam nerwa.