Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura602

Romantyczna Józefinka- empire KRISTI Annais

Polecane posty

Gość laura602

Witam serdecznie!!!:))) Mam do sprzedania śliczną suknię ślubna w stylu empire- romantyczną Józefinkę. Suknia była szyta na miarę w pracowni krawieckiej na wzór KRISTI Annais Bridal. Suknia jest bardzo skromna, delikatna, zwiewna, bardzo kobieca i elegancka. Posiada piękną koronkę na której połyskują w świetle drobniutkie kryształki i perełki. Haft koronki rozchodzi się pięknie ku dołowi podkreślając z tyłu nieduży tren (podpinany). Suknia jest dwuwarstwowa, pod warstwą koronki jest satyna, która nadaje kształt sukni. Można ją dopasować do każdej sylwetki (mam namiary na krawcową). Suknia doskonale wysmukla optycznie i pięknie modeluje sylwetkę. Jest bardzo wygodna, oraz nie krępuje ruchów. Posiada wszyte miseczki (ładnie układające i powiększające biust). Sukienka jest wyczyszczona i gotowa do założenia. Jestem pierwsza właścicielką. Do sukni dołączam dwa welony mgiełki (długość 120, oraz 90 cm), stroik do włosów, oraz etolę. Zapraszam na przymiarkę we Wrocławiu, oraz w okolicach Sobótki. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: laura602@interia.pl Rozmiar: 38/40 Biust: 80 C Wzrost: 170 + 5 cm obcas Kolor:śnieżnobiały Cena: 1000 zł Więcej zdjęć: http://picasaweb.google.pl/suknia.empire/Suknia#

Gość carmennn
zdecydowanie oryginal ladniejszy. ta twoja ma dziwny material

Gość inek
nie podobają mi się takie sukienki

Gość uwielbiam takie sukienki
ślicznie wyglądałaś, fryzura dopasowana do stylu sukni. Przynajmniej coś innego od pospolitych, wszystkich na jedno kopyto szytych kiecek tych mądrali, co suknię krytykują.