Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCV

Bialy sluz..

Polecane posty

Gość MCV

Prosze o odpowiedz! Jestem dzien moze dwa przed okresem i pojawila sie bialawa wydzielina z pochwy ( wczesniej byla jeszcze bardziej obfita..) Co to??? Uplawy ale przed miesiaczka??? Mam 19 lat.

Gość mala cytrynkaa
a to pierwszy raz tak ?? może grzybek ??

Gość MCV
Nie.. zawsze przed miesiaczkami zawsze nasilone, bezwonne, przezroczyste.. ale prze @ nie powinno byc..

Gość mala cytrynkaa
nie powinno ? ja zawsze mam

Gość MCV
Uff ja tez zawsze mam a przeczytalam ze nie powinno byc.. Powinno byc suchutko.. Glupota.. :)

Gość klaras....
ja tez tak przeczytałam!!!!! ze przed okresem powinno byc sucho .... a mi to leci przezroczysta wydzielina a rowniez jestem dzien , dwa przed okresem .. i tez wpadam w paranoje...zajzyjcie na moj temat - klaras... co sadzicie o moim przypadku???

Gość Gabierg
Mysle, ze nie ma sie czym martwic :) Ja takze jak poprzedniczki zawsze przed okresem mam bialo-przezroczysta wydzieline z pochwy - uplawy. W dniu okresu sa znikome ale przed i owszem.. :)

nie masz sie czym przejmowac :) chociaz dla pewnosci udałabym sie do ginekologa :) ja np mam taki biały sluz odrazu po owulacji ktory utrzymuje sie do miesiaczki, przed miesiaczka kilka dni przed wlasciwie mam jeszcze uczucie mokrosci :) ale sluzu nie mam zbyt duzo :)

Gość nataleczka19
hej nie wiecie co to moze byc tak w srodku okresu taka dziwna biała wydzielina i gesta jak by grudki a nie raz taka lejaca???