Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brskkkkkkkxnd

po Euthyrox b N 50 brak miesiączki?

Polecane posty

Gość brskkkkkkkxnd

biore je miesiac i mam brak miesiaczki.czy to jest spowodowane tymi tabletkami?

Ja miałam ten sam problem. Po miesiącu przyjmowania Euthyroxu nie dostałam okresu (dodam, że brałam również tabletki antykoncepcyjne) Postanowiłam odstawić wszystkie, jednak okres dalej się nie pojawił. Wykonałam chyba ze 3 testy ciążowe ale wszystkie były negatywne. Poszłam więc na konsultację do ginekologa i przepisał mi Luteine i po 7 dniach dostałam okres.Lekarz kazał mi wrócić do przyjmowania tabletek na tarczyce i anty. W następnych miesiącach okres już się pojawiał, ale bardzo skąpy. Po 2 miesiącach wszystko się unormowało, tylko coś tyć zaczęłam :(((

Gość mili888
Hej mam pytanie choruje na niedoczynność tarczycy,od 2 tygodni biorę Euthyrox N 50 najpierw przez 10 dni 1/2 tabletki teraz jedną tabletkę,wiem że to nie jest najważniejsze w życiu ale chciałabym wiedzieć czy można schudnąć od Euthyroxu??I kiedy będa widoczne jakieś rezultaty,poprawę.Dziękuje i proszę o odpowiedz,Pozdr

ja biore od 3 lat? moze wiecej a nic nie schudlam,a wczesniej zanim wykryto wszytskie problemy przytylam ponad 20 kilo i nosze je do dzisiaj.