Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilki_wilki

jaki prezent na zgodę?

Polecane posty

Gość wilki_wilki

Słuchajcie, jestem w dość nietypowej sytuacji świątecznej, która jest bardzo delikatna i będę wdzięczna za wszystkie uwagi... Kilka lat temu pokłóciłam się z siostrą, w sumie trochę o testament mamy, trochę o ogólne poglądy na świat... Rzecz w tym, że nie widziałyśmy się ze cztery lata, a teraz doszłam do wniosku, że mam tego dość, żę to w końcu moja rodzina i powinnyśmy trzymać się razem. Siostra przyjeżdża na święta. I...pozostał mi trywialny problem. Co jej kupić?? Zostały dwa dni, a ja nadal nie wiem, co to ma być. Z jednej strony - nie za drogie, bo siostra nie ma jak się zrewanżować, to wiem. Ale przecież ma to być przypieczętowanie naszej zgody, więc nie może to być chyba byle co. A może właśnie coś łagodnego, żeby jakoś nie czynić tej chwili za bardzo patetyczną? Jestem trochę w kropce, bardzo się denerwuję, bardzo. Nie wiem jak to w ogóle będzie, a jeszcze tutaj ten prezent... Chociaż to chciałabym mieć z głowy... Niech mi ktoś podpowie...

miałam podobny problem z prezentem dla szwagierki- wybrałam piękny, elegancki szal, nie taki zimowy, ale lżejszy, raczej do płaszcza wiosennego, w stonowanym srebrno-szarym odcieniu, a moze być tez jako narzutka do sukienki

Gość krisznaa
eeee, zdjęcie z dzieciństwa? troszku przesłodzone. po mojemu to możesz jej kupić byleco. ważne żebyście umiały spędzić razem czas bez kłótni i zacząć waszą "siostrzaność" na nowo. prezent tutaj jest mało ważny.

Gość panna_manna
Mnie się wydaje że prezent gra tutaj pewną rolę. Uważam że to powinna być rzecz co pokaże że ona jest dla Ciebie wyjątkowa. Na przykład jakieś kosmetyki które będą dobrane do jej typu urody żeby wiedziała że kupiłaś je z myślą specjalnie o niej. To zawsze jest miłe dla kobiety. Dostałam na mikołajki w pracy cienie BeYu i mimo że widziałam jak je koleżanka kupowała w Douglasie (poszłyśmy w kilka i kupowałyśmy sobie prezenty) to było mi strasznie miło że tak ładnie je dobrała z myslą o kolorze włosów i oczu. Także to był bardzo udany prezent bo nie dość żę cienie ładne to jeszcze dowód tego że o mnie myślała.

Gość krisznaa
panna_manna: "Mnie się wydaje że prezent gra tutaj pewną rolę. Uważam że to powinna być rzecz co pokaże że ona jest dla Ciebie wyjątkowa. Na przykład jakieś kosmetyki które będą dobrane do jej typu urody żeby wiedziała że kupiłaś je z myślą specjalnie o niej. To zawsze jest miłe dla kobiety. Dostałam na mikołajki w pracy cienie BeYu i mimo że widziałam jak je koleżanka kupowała w Douglasie (poszłyśmy w kilka i kupowałyśmy sobie prezenty) to było mi strasznie miło że tak ładnie je dobrała z myslą o kolorze włosów i oczu. Także to był bardzo udany prezent bo nie dość żę cienie ładne to jeszcze dowód tego że o mnie myślała." a pamietasz jeszcze po czterech latach jaki jest jej typ urody? :P