Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybczyc czy nie

pogodzic sie z nim na swieta?

Polecane posty

Gość wybczyc czy nie

hej.mam pytanie.2miesaice temu poklocilam sie z moim kumplem.wlasciwie to byl dla mnie kims wiecej.kochalam go,ale on mnie nie.poklocioismy sie.Padly przykre slowa.Glownie z jego strony.Obrazil mnie.Ale juz dawno mu wybaczylam.... Teraz ida swieta....czas wybaczania....czy powinnam pierwsza sie odezwac i wyciagnac reke na zgode??

Gość wybczyc czy nie
??

Gość wybczyc czy nie
ale nie wiem co mam mu napisac:( to on mnie bardziej pooobrazal wiec on powinien pierwszy...ale on ma swoja dume...a teraz te swieta....czuje ze powinnam sie z nim pogodzic.chociaz dla wlasnego sumienia.mozecie mi doradzic co mu napisac?

Może poprostu napisz "cześc, co u Ciebie?" Jak mu zależy na oddzywaniu się z Tobą, to odpisze. A potem samo się potoczy:)

Gość wybczyc czy nie
tyle ze ja kiedys to niego cos napisalam....ale mnie olal...miesiac temu...i watpie aby teraz odpisal.... chyba ze napisze zyczenia i to ze mimio ze mnie bardzo zranil,obrazil to mu wybaczylam...bo przeciez ida swieta.....czas pojednania i wybaczania?:) Lubie go mimo wszytsko.......

Gość zettwwuess
wybaczyc mozna jesli ktos prosi o wybaczenie czy swieta to czas narzucania sie?

Gość gfrgvfvbf
Nie rob tego, Ogrzewane kotlety nie smakuja dobrze. ja mialam podoba sytuacje jak TY-kolega mnie obrazil, tyle tylko,ze to on mnie przeprosil. I co? I nic. dalej robi tak jak robil przed klotnia. Olej dziada, nie warto tracic czasu na sentymenty.