Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajkaaa

granatowa czerń

Polecane posty

Gość zapominajkaaa

Hej, mam pytanie odnośnie wyboru farby. chciałabym zafarbować włosy na czarno, ale koniecznie na granatowy odcień, tak żeby był mocno widoczny , bo nie wiem czemu ale nie znoszę farbowanych na hebanową czerń włosów. Sęk w tym, że mam z natury bardzo ciemne włosy i nie wiem czy jakaś farba dostępna w drogeraich da taki efekt, czy muszę się wybrać do fryzjera i zabulić kupę kasy? Ma ktoś jakieś spostrzeżenia w tym temacie? Będę wdzięczna za pomoc. P.S. Myślę o Lorealu, tym kremie koloryzujacym bez amoniaku, ale ostatnio jak chciałam zrobić sobie czekoladowy brąz to nie było widać żadnego efektu :(

Gość czarna_noc
przecież i tak zapewne kolor włosów masz jaśniejszy niż granatowa czerń, więc powinno Ci wyjść. ale z mojego doświadczenia wiem, że ten granat szybko się wypiera, może lepiej fioletową czerń? myślę, że to bardziej intensywny kolor, chyba że nie lubisz.

Gość czarna_noc
nie wypiera, tylko spiera :D

ja granatową czerń robiłam Loreal Casting Creme Gloss. Jest super!! Nie wypłukuje się - gdyby nie odrosty to nie trzeba by było farbować, nie niszczy włosów i kolor też jest taki jaki powinien być.

Gość zapominajkaaa
no wlasnie uparłam się na granatową, fioletowy odcień też nie wygląda głupio, ale myślę że przy mojej cerze lepiej by wyglądał granat, jak ja się na coś napalę to już nie ma zmiłuj. :P Chociaż jak szybko się spiera to sama nie wiem... Włosy mam niby brązowe ale z daleka wygladaja na czarne wiec nie wiem czy sie przyjmie

Gość czarna_noc
farna i tak jest ciemniejsza, wiec powinno sie przyjąć, tylko mnie nie tak jak poprzedniczce, bo jednak po 2-3 myciach z granatu nie zostawalo nic, tylko czarne wlosy, a później ciemny sprany brąz, dobrze kolor trzymała tylko palette, ale zniszczyła włosy jak cholera i tu odrosty było widać faktycznie, w ogóle zauważyłam, że jak lepsza farba, to nie niszczy włosów, ale szybko płowieje, a te tanie się trzymają, ale niszczą włosy.

Gość czarna_noc
znowu literówka ;) farna = farba

Gość Ewa Joanna
Mnie też podoba sę granatowa czerń ale szkoda mi farbować na nią włoski bo mam habenowy brąz i b.jasne pasemka. Jesli chodzi o powyzszy komentarz ktora farba niszczy a ktore nie niszczy wlosów wystarczy ze ja myje wloski szamponem gliss kur total repair 19 i tej samej odzywki(malutka 3,99 ,-)cudo piękne włosy,pięknie pachną,polecasz szczególnie kobietom z lichutkimi włoskami

Gość znanaleczniepodpisana
a kolor granatowa czwern to czrny z poswiata niebieskiego ? wiecie moze jak wyjdzie na wlosach blond ?

Gość znanaleczniepodpisana
*czern to czarny

Gość oooskoska
czarne ROKO