Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa

Uwaga! Ranking najbardziej wkurzajacyh zachowan ludzkich!!!

Polecane posty

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa

Co Was wkurza, w otaczajacym swiecie? Co takiego robia ludzie, ze macie ochote podejsc i dac za przeproszeniem w pysk czasem! Dalej! Zrobmy ranking! Oto moje propozycje: 1. trzymaja buty na siedzeniu w autobusie 2. panie w budzetowce- wszystkie sekretary, ksiegowe itp, robia laske, ze rusza dupe, kiedy sie je o cos prosi, choc za to im placimy z podatkow 3. uzywaja mnostwa ciezkich perfum typu Vanilla w zatloczonym autobusie w srodku lata 4. przyklejaja gumy do zucia pod wszystkimi siedzeniami 5. glosna smarkaja, gdy ktos przy sasiednim stoliku spozywa obiad, smarkaja jakby chcieli wysmarkac wnetrznosci..

Gość ach ten 2008r
stare baby wpychajace sie do autobusow:O nawet nie dadza wyjsc inny tylko od razu wchodza jak sie autobus otwiera. szczyt chastwa. brak i kultury. i najlepsze jest jak szybko leca zajac sobie miejsca. noralnie wyscigi:O a na codzien to taakie schorowane sa

Gość mnie wkurza jak ludzie
1)drą się do komórki 2) niby" przypadkiem" usiłują się wpieprzyć do kolejki 3)kaszla, kichaja nie zasłaniajac łapą pyska, najchętniej komus w twarz 4)w rozmowie tylko przytakują, a na koniec pytaja o co chodzi

Gość koip
Też a propos autobusu... Rozpychające się babcie w autobusie, albo te, które zamiast usiąść na wolnym miejscu przy oknie, to siadają z brzegu, torując drogę innym do wolnego miejsca pod oknem. I patrzą się na wszystkich dumnym wzrokiem, grrr

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Dodam jeszcze co zauwazylam w Anglii u Polakow: - dram morde glosna po polsku w zatloczonym autobusie, przeklinajac przy tym dosadnie - gadaja po polsku w towarzystwie angielskim (choc potrafia tez mowic po angielsku), przez co kazdy anglik czuje sie jak smiec, a kiedy sie im zwroci uwage, zaslaniaja sie patriotyzmem

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Ja pierdziele, zaczynam sie czuc jakbym byla w filmie Dzien Swira ;) ale takie jest zycie

Trochę tramwajowych: stanie w przejściu trzymanie się uchwytu w taki sposób, że ręka leży na głowie siedzącego damskie torebki, którymi dostaję po oczach (ja siedzę, a panienka z wiegachną torbą stoi nade mną). Mlaskanie, ciamkanie i tym podobne odgłosy podczas jedzenia. Głośne ostentacyjne zachowanie

Gość panienka z okienkka
Głośne ostentacyjne puszczanie bąków :classic_cool:

Gość haha 30 nie zartuj
pigula zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Dodam jeszcze o autobusie : - stoja przy wejsciu, kiedy wszystkie miejsca siedzace sa zajece i nie rusza sie ani na krok w glab autobusu, tak bym ludzie mogli swobodnie wsiasc - mowia z pelnymi ustami, przez co mozesz obserwowac mieszanie sie papy w gebie i wnetrznosci ci sie podnoasza - wtracaja angielskie slowa po roku pobytu w Angli,, ze to niby tak im latwiej i ze sie polski zapomina, choc mieszkaja z polakami, pracuja z polakami i polska TV maja

Palacze, śmiecący wszędzie petami i dmuchający w twarz każdemu :O To-to powinni zamykac :O Babcie-standard. Ludzie pchający sie do przepelnionego autobusu, raz przy mnie wywalili drzwi i NIKT nie pojechał :P Głupota wszechobecna. Mówienie \"robota\" zamiast \"praca\".

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Teraz garsc zachowan z akademika - mycie adidasow nad zlewem z naczyniami - wylanie wody z miski w ktorej sie moczylo stopy i obcinalo pazury u stop do zlewu - zostawianie kropek po kupie w sedesie, jakby obok nie bylo szczotki - zostawianie mydlin z zarostem na umywalce

Gość taa jasne
-plotkowanie,obgadywanie -sluchanie radia,komercyjnej muzy,radio wlaczone w sklepie,busie grrr -to co wymieniliscie wy -podazanie za moda,robienie czegos tylko dla tego,ze jest ''modne'' -palenie papierosów

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Niby inteligencja, a mowia - poszlem -weszlem -umia -rozumia To moze nie wkurza tak, ze w pysk, ale mnie razi

Gość syllwia ohydne
mówienie - "półtorej roku" :o - "bynajmniej" w znaczeniu przynajmniej - włańczać i wiele wiele innych :O

Gość qwertz ty facet jestes
jesli tak, to rece opadly (ja siedzę, a panienka z wiegachną torbą stoi nade mną)

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Zmuszanie niewinnych ludzi do ogladana zdjec z - komunii, - slubu - ostatnich wakacji choc nie wyrazili ochoty - gardzenie ludzmi, ktorzy wola wydac 300 zl na dzinsy, "Ty chyba jakas niemormalna jestes, bo ja rynku to mam za to 10 par i jeszcze z dwie bluzki i se moge codzien zmieniac" - wysylanie rymowanych wierszykow na swieta typu " Wesolego jajeczka, cieplego mleczka " itp

Mówenie z pełnymi ustami, bekanie, pchanie sie. A nawalić w twarz to mogłabym idotom na drogach. Sama jestem kobietom ale niestety muszę przyznać ze niejednej idiotce za kierownicom chetnie bym z liscia pociagnela za glupote. Prawdą jest, że mężczyźni powodują wypadki z brawury a kobiety z głupoty.

Gość Pigulaaaaaaaaaaaa
Palenie na przystanku autobusowym, na lawce w parku, gdy siedzisz obok, co zmusza cie do szukania nowego miejsca

Mnie też wkurzają te dziwaczne zniekształcenia typu "ominom", "dżampreza". Nie wspominając o wszystkich odzywkach takich jak "daj to chiński przedawca jaj" :O

Przeczytałem to wszystko i aż mi się ciśnienie podniosło..:classic_cool: Bo wszystko tu jest prawda,niestety. Dorzucę jeszcze: -mówienie \"wyniesłem\",\"przyniesłem\"etc,etc często to słyszę..:classic_cool: A co do autobusu,to w tamtym tygodniu: siedziałem przy oknie obok jakiś małolat a po drugiej stronie drugi,ale ten drugi siedział na brzegu a nie przy oknie,w końcu do autobusu wsiadły 4 dziewczyny,jakies licealistki.Jedna z nich zapytała chłopaka na brzegu czy mógłby się przesunąć a on na to-Nie ordynarnie,tak mnie poniosło,ze wydarłem się na niego,żeby ruszył dupe,że po sekundzie już siedział przy oknie. Autobus był przepełniony a ten baran jeszcze blokował siedzenie:o

Gość przeiceż wiadomo o jaką
wielgachną torbę qweretz chodziło ale ty widocznie jesteś laska z gatunku tych z wilkimi torbami na wibrator :classic_cool:

śmierdzący palacze ,jeszcze całkiem niedawno przez 3 miesiące byłam skazana siedzieć obok gościa który palił papierosy. Dodatkowo smierdział stęchlizną- obzydliwy stary gość. Jak chciał coś do mnie powiedzieć łapał mnie za kolano- nie cierpie takiego zachowania.

Gość hfhfhfh
mnie wkurza jak ktos sie caluje w tramwamju i ja na to musze patrzec i sluchac tych mlasków...na te kilka minut mogliby se darowac