Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

będę chuda!!! - motywacje

Polecane posty

jak się zmotywować? sposoby,słowa,zdjęcia chudych piękności... ja od dziż zaczynam ostro,bo zaniedbałam się przez ostatnie 2 miesiące. Będzie super!! tylko z tymi motywacjami kiepsko.... start: 60/169 :| :/

Gość chuda czyli anorektyczna
:o

Gość to w pierwszej kolejnosci
polecam udac sie do psychologa.

takie teksty nie sa porzadane:"to w pierwszej kolejnosci polecam udac sie do psychologa." ,zalozcie wlasny topic,jak chcecie opowiadac,ile dizs zjadlyscie. Ja dizs mialam slaby dizen,wiec zaczne od teraz,od chwili,w ktorje pisze. Bedzie maaaalo zarcia,zero chleba,zero miesa. same delikatne rzeczy w tyci ilosciach. az dojde do glodowki. Do: Chcę ważyć 52kg: jesteś superchudzinka pewnie już. ale Ci zazdroszczę:) też będę taka!!

Gość a bedziesz miala wtedy sily
by dojsc jeszcze do psychaitry? :classic_cool:

Gość u ciebie
"porządana" jest znajomośc ortografii. :P

Gość Czersey
a w Święta tez nie będziesz jadła ?

tylko karpia. oczywi.ście zawsze znajdzie się jakieś HAMstwo,które musi się wypowiedzieć. 1 błąd ort nie czyni ze mnie kaleki w przeciwieństwie do tego,kogo czyni z Ciebie Twoje HAMstwo

Gość blaksheep
dopisuję się 158cm 54kg chce zrzucić 5kg:O

Gość blaksheep
isk nie zwazaj na inne komentarze ja juz dawno szukałam tu kogos kto sie ze mna porzadnie odchudzi:)

Gość O-L-A
To ja też się dopiszę, chociaż święta to nie jest dobry termin na zrzucanie wagi. Teraz mam 4 kg za dużo, a boję się, że po świętach przybędzie jeszcze ze 2kg. Podziwiam wszystkich, którzy byli w stanie zrzucić 20 czy 30 kg. Jak chcesz tego dokonać? Masz jakiś plan?

Gość blaksheep
ja jestem skłonna do ograniczania jedzenia nawet du żego graniczania ale niestety nie wytrzymuje długo, staram się jednak, u mnie wszytskie metody dozwolone na jutro mam plan jeść cały dzień jedną rzecz i zaplanowałam że będzie to bułak plus serek eirjski ewentualnie pomidor do tego

Gość blaksheep
jejku ale napisałam bułka plus serek wiejski:

Gość O-L-A
blaksheep, większość kobiet jest niezadowolonych ze swojej wagi i pragnie zrzucić kilka kilogramów i jest to możliwe nawet w krótkim czasie, ale nie przesadzajmy. Drastyczna dieta, jaką chcesz stosować wywoła skutek odwrotny. Wierz mi, sama to przetestowałam. Wytrzymasz góra do wieczora a potem wyczyścisz na noc lodówkę do czysta, bo tak Ciębędzie zsało z głodu. Do odchudzania potrzebna jest motywacja i rozsądny plan. Ile sobie dajesz czasu na zrzucenie wagi?

Gość blaksheep
nie no masz rację, dobrze o tym wiem, ale ja jak zwykle sama się upasę, a potem bym chciała zrzucić wszystko od razu...:O 5 kg... w 5 tygodni? to ponoć możliwe i rozsądne:)

tez sadze ze teraz to jest najgorszy okres na odchudzanie, no chyba ze ktos nie ma rodziny i nie obchodzi wigilii.. trzymam kciuki za Ciebie, ja jestem na diecie 8 tygodni i schudlam 6 kg :) Teraz zaczne całkowicie ograniczać weglowodany, ale mysle ze najlepiej bedzie od 1go styczna..

Gość O-L-A
5 kg w 5 tygodni to idealnie, na pewno dasz radę. Tylko żadnych monodiet, to się nigdy nie sprawdza. Jedzonko musi być smaczne i różnorodne. Ogranicz tuczące rzeczy i nie jec na noc, najlepiej kolacyjka o 18. Cieszę się, że się zgadałyśmy w tym temacie, bo od dawna się zbieram z tym odchudzaniem, tylko motywacji brak. Ja chciałam pić soki warzywne dla zdrowia i odchudzenia, buraczki i marchew leżą w lodówce , tylo zapału do wyciska nia brak. Co Cię motywuje do rozpoczęcia diety?

Gość O-L-A
Porzeczko gratuluję wytrwałości w zrzucaniu wagi! Opowiedz jak tego dokonałaś, co i ile jadłaś.

Gość blaksheep
tak, tylko mam nadzieję, z 3nie zgubią mnie słodycze, ale będę starała się zastępowac je owocami, nawet zanim poczuję chęć na słodkości zjem jakiegoś owoca, żeby uprzedzić pokusę, może to pomoże:) co mnie motywuje? przede wszystkim chcę się czuć dobrze we własnym ciele i nie krępować, nie mieć pretensji do siebie, że nie odżywiam się zdrowo. no i jak pooglądam czasem te wszystkie szczupłe gwiazdy, nie gwiazdy to samej mi się marzy dobra figura:)

jadłam zdrowe jedzenie :) - 1200 kcal po miesiacu tydzien przerwy na jedzenie czego chce pozniej dietka 1500 kcal ale w sumie zaczełam od przeczytania ksiązki tombaka która ma wiele swietnych rad o odchudzaniu.. oczywiscie nie mozna sie zastosowac do wszystkiego ale do takich najwazniejszych rzeczy :)

Gość O-L-A
oczywiści, że możeszmieć taką figurę, jeśli tylko chcesz. Wszystko jest kwestią motywacji. Gwiazdy ciężko pracują na swój wygląd, bo to ich kapitał ja próbuję sobie przemówić do rozsądku, bo szafa pęka w szwach, a ja nie mam w czym chodzić, bo wszystko za ciasne. Mieszczę się już w tylko jedne czarne spodnie i obowiązkowo do tego długa maskująca tunika. proponuję wszystkim chętnym, żebyśmy meldowały sie na tym topiku codziennie i opisywały nasze zmagania z poskromieniem apeytu.

Gość O-L-A
Dobra myśl z tą dietą 1200 cal, jutro zaplanuję sobie posiłki zgodnie z tabela kaloryczną. Dawno do niej nie zaglądałam. Tombak ma wiele cennych rad. Polecam też pismo Super Linia, można tam znaleźć mnóstwo mądrych porad i przede wszystkim poczytać, jak innym udało się schudnąć, to pomaga. Właściwie o odchudzaniu wiem chyba wszystko, tylko z tą motywacją mam propblem Może jak się będę musiała publicznie ze swoich grzeszków żwieniowych spowiadać, to uda się apetyt utrzymać na wodzy.

Gość O-L-A
No dobra, to proponuję jutro rano dokładne ważenie i startujemy z akcją ODCHUDZAKO jA sobie zakładam zrzucić 2 kg do Sylwestra, a za następne 2 tygodnie kolejne 2 kilo.

ja miałam swoją motywacje. Miałam na tyle zasmiecone ciało że zaczynałam chorowac na... stawy :o leczyłam sie pol roku tabletkami, czyli jeszcze bardziej smiciłam.. od kiedy zaczelam tzw oczyszczacciało, mój stan jest duuuuzo lepszy. Łykam razna tydzien tabletke.. a kiedys to do 6 dziennie łykałam :o Mysle ze to dzieki diecie, zdrowemu jedzeniu... Bo jakos tabletki nie pomagały przez pol roku to czemu stosujac diete po tygodniu moj stan byl lepszy ?????

Gość fafkulinda
odchudzałam sie z 60 kg na 40kg :) chcialam byc jak modelki z fashion tv ogladałam ten kanał non-stop i sie udało :D nie mam pojecia skad miałam tyle samozaparcia ?! jadłam ryz ,warzywa , nic smażonego , makarony wcinalam , owoce i zrobilam z siebie wraka i w dodatku zachorowałam z osłabienia organizmu !! wiec wam od razu zalecam przy odchudzaniu zażywac witaminy w razie jakis ubytków podczas odchudzania , ja tego nie stosowalam a teraz mam ogromne problemy z gospodarką energetyczną organizmu , zachorowałam na sarkoidoze i łupież rózowy .to wszystko z wycienczenia !!