Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

będę chuda!!! - motywacje

Polecane posty

Gość tak mna
Tak, na pewno :)

Gość O-L-A
Z t ą dietką to oczywiście był żarcik. Ale można to nazwać dietą świąteczną. Może to jeszcze opantentuję, napiszę książkę i będę sławna. To by dopiero było.....

Gość Zraniona.
Będę chuda! 170 cm waga 55 kg będzie 50 kg marze 45 kg Thin Obsession!

Gość ciupcia
Holender, A ja waze 70 kg przy 171 cm. Chce wazyc 60-62 kg. Prosze niech mnie ktos zmotywuje. Dzisiaj poszlam na spacer szybkim krokiem 5 km i umarlam :(

Gość keepsmiling
Ja też! do 50,0 kg lub 52, 0^^ wzrost: 168. Ponadto po zakończonym odchudzaniu pragnę zmienić swój tryb życia: zdrowa żywnosc, wypoczynek na świeżym powietrzu, sport, odpowiednia dawka snu itp.

Gość ulka25
mam 168 i 55 kg i chce zejsc do 51 , jem zdrowo , jestm Laktoowowegetarianka,nie pale , nie pije alkoholu, musze popostu zwiekszyc ruch bo caty tluszcz jest na udach i nogach

Gość ulka25
ciupcia skad jesteś ?? jesli z Poznania moge z Toba chodzic na basen lub moze spacery mam psa to zapraszam:)

Gość Kacey
Hej! dizewczyny widzę, że dawno tu nikogo nie było, ale mam nadzieję, że teraz zaczniecie to od nowa zaglądać! Idzie lato, waże 55 kg przy wzrotści 155cm. Czuję się jak hipopotam i to dosłownie - chcę mieć chociaż 50 kg, a najlepiej jeszcze mniej. Jest tu ktoś z kim będę mogła wymieniać rezultaty?

dziewczyny nie odchudzajcie sie. ja wazylam 35 kg przy 169cm wzrostu. masakra. teraz okolo 60 bo sie nie waze juz prawie rok. podobno tyle hehe. i sie nie przejmowac