Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarancza dojrzala

O matko, jestem lesbijka?

Polecane posty

Gość Pomarancza dojrzala

Mam sny erotyczne z kobieta... Kiedys siedzialam na przeciwko apetycznej dziewczyny w autobusie, przygladalam sie jej, marzylam, zeby ja rozebrac, bylam tak podniecona, ze prawie osiagnelam orgazm od zaciskania ud ... Marze o popieszczeniu kobiecych piersi... A przy tym jestem dorosla kobieta, mam stalego partnera, cudowne zycie erotyczne, nie wiem, skad te marzenia... Czy moge byc bi tylko nie zdawalam sobie z tego sprawy? I dlaczego sie to nie odezwalo gdy bylam mlodsza?

Gość stara perwera
:(

oj to normalne u kobiet jest:P dość powszechne... ps. to nie fair że kobieta może sobie robić dobrze w publicznym miejscu (autobus pełny ludzi) praktycznie całkiem nie zauważona...:P ale mnie się zdarzyło już przyłapac panie na takim zaciskaniu:D

Takie fantazje wskazują na utajone dotychczas skłonności biseksualne. Nie sposób powiedzieć dlaczego ujawniły się dopiero teraz...może wymagało to odpowiednich okoliczności.

Gość gejsz_a
Z tego co widze, to wiele kobiet tak ma. ja tez mam rodzine, udane życie seksualne, ale brakuje mi "tego czegoś" :P I jestem bardzo ciekawa jak to jest z kobietą. Lesbijka na pewno nie jestem, a biseksualna? Myśle,z ę kiedyś sie o tym przekonam ;)