Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmmmmmmhmmmmmmmm

TU wklejamy zdjęcia swoich CHOINEK

Polecane posty

Gość mhmmmmmmhmmmmmmmm

Gość ale nudyy
przecież choinke ubiera sie w Wigilie

Gość pan broniek z dala
to wrzuć pierwsze!

Gość do....
mhmmmm..... kupilas by nowe bombki a nie takiei stare i wez pomaluj sciany albo moze tapete a nie to niby-drewniane cos masz na scianach... a fuj!!

Gość ale nudyy
Juliusz Cezar przecież nie mówiła, że smaczne :O

Gość uyt6
mhmmmmmhmmm>>>>>>>śliczna ta Twoja choinka:)

Gość dredozon
ladacznica :D to dobry sposób na transport choinki pod same drzwi :D ......................... http://www.mp3gra.pl - Wyszukiwarka mp3. Zajrzyj czasem.

Gość mhmmmmmmhmmmmmmmm
a dziekuje :) jutro ubiore taką z cukierkami :)

Gość ciocia dobrarada
nienawidzę sztucznych choinek!

Gość nie mam czarnego nickakaa
nienawidzę ludzi, którzy bezmyślnie co roku niszczą biedne świerki i inne, żeby sobie a później się rzucają, że miasto nie dba o środowisko i powietrze zanieczyszczone, wszędzie bród, który sami wcześniej wytworzyli... znam wiele takich osób i mi ich żal. A w świętach nie chodzi chyba o to, czy ktoś ma chonike żywą czy sztuczną, tylko o to, żeby te swięta wspólnie dobrze przeżyć w dobrej atmosferze... p.s jeśli każdy by co roku wycinał po jednym drzewku to pomyśl sobie ile drzwek by było wyciętych... :( ale oczywiście polska kultura, co was to obchodzi. Ja świata nie zmienię ale przynajmniej mam świadomość, że nie przyczyniam się w tak dużym stopni jak wy do niszczenia naszej planety nie tylko przez sztuczną choinkę... a jeśli komuś już bardzo zależy na zapachu żywej choinki, któy tworzy fajny klimat można zamiast całej choinki kupić małą gałązkę i ją wstawić do wody. właściwie po co ja to pisze??? przecież ludzie na tym forum zaraz mnie zbesztają, że o życiu pojęcia nie mam i co mnie obchodzą jakieś tam drzewka... ale ten post na wy;adek gdyby jendak zalazł się na tym forum choć jeden rozsądzny człowiek... w co prawda wątpię, ale wiadomo, cuda się zdarzają... :) pozdraiwam i idę już bo zaraz zlecą się ''sępy'' :D

nie mam czarnego nickakaa - o ekologii to ty pojęcia nie masz. Choinki na święta są sadzone specjalnie i przeznaczone do wyrębu. Na ich miejsce sadzi się następne. Natomiast sztuczna choinka, która służy kilka lat i jest wyrzucana rozkłada się setki lat. Zanim zaczniesz się wymądrzać - poczytaj trochę. W temacie - ja nie mam żadnej choinki, bo świąt nie obchodzę. Ale wasze są ładne :-)