Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanity bag

Wasze opinie o serialu Londynczycy

Polecane posty

Gość vanity bag

Byliscie-jesteście zagranicą- zwłaszcza w UK czy IRL. Napiszcie jak ten serial ma sie do rzeczywistosci tam.Przeslaniem produkcji miało być udokumentowanie zycia ogromnej fali emigracji zarobkowej, ake też wynikającej z chęcie edukacji , poznania , doswiadczenia innej mentalności.Czy serial faktycznie odzwierciedla życie Polaka na obczyźnie? Moim zdaniem mówi o kolorowym życiu, pełnym atrakcyjnym szans, owszem z akcentami trudnosci i brutalnosci,ale wynika z niego , ze tam jest ok.A wiem, ze nie jest.

Gość wiem ze nic nie wiem

Gość Ja akurat
Pod Londynem mieszkam i nie mam juz takich problemow bo trzymam sie z dala od polakow. :) to najwazniejsze. Sama sobie radze ze wszystkim. wczesniej mialam znajomych polakow i zle na tym wyszlam..

Gość Ajoj
szmatławiec!

Gość Ajoj
szmatławiec!

Gość to tylko serial
towarzystwo jest rozne nie oszukujmy sie a ze serial jest taki a nie inny to trudno swiadczy o tworcy

Gość Jarekkkkkk
Serial naciągany! I nagle wszyscy śmigają pięknie po angielsku. Rzeczywistość jest całkiem inna, nie dajcie się omamić!!

Gość do Jarka powyzej
ty gowien nie ogladasz, ty sie w nich paprasz cioto

Gość Matiiii
Serial bardzo dobry, pokazuje prawdziwe zycie zagranica. Niestety duza czesc negatywnych obrazkow jest prawdziwa i z zycia wzieta. A ze serial jest nieco przeresowany to tylko efekt specyfiki takiej formy - zeby ogladalo sie to ciekawie, perypetie bohaterow musza byc sensacyjne...

Gość no pewnie
przeciez nie moze pokazywac tysiace Polek starajacych sie o mieszkania socjalne ktore codziennie wypisuja na tutejszym Forum ze ciagle oczekuja .... troche to nudne by bylo...

Gość pewna sobie co byla w Uk dlugo
to co negatywne to prawdziwie sie zdarza troche przerysowane z jezykiem - ze wszyscy tak potrafia, dla mnie sciema.. siedzialam troszke w Uk pracowalam z Polakami, Litwinami i Węgrami oraz Anglikami (jako kelnerka). Nie ktorzy nic nie potrafiali to sprzatali stoły i inne tego rodzaju zajecia.. nie ktorzy tak siedzili po 2 lata. Nie wiedzieli co robic z życiem, wracać zostać. Inni się uczyli, ale nie wielu było przez 2 lata tylko 2 osoby awansowały wyżej niż team Lider - do biura (zeby nim zostac wystarczylo przepracowac z 6 miesiecy, umiec angielski i bylo sie wybieranym z grona pracowników okolo 30 przez innych Team Liderów i 3 menadżerów). Widzialam i inne życie.. Ogladam Londyńczyków, lubie ten serial ale wiem - ze nie tak łatwo jest jak tam czasem jest pokazane. Tego sie nie da opisac, to trzeba samemu przezyć.

Gość tesiteno
tak kazdy krytykuje a ja uwazam ,ze serial jest fanjnie zrobiony, jest akcja, sa rozni bohaterowie, i te sceny mogly sie przytrafic kazdemu z nas emigrantow wiec nie ma co gadac, ze naciagany bo tutaj to jeszcze nie takie rzeczy sie dzieja..