Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfdg

Jak szukac pracy?

Polecane posty

Gość ghfdg

Sytuacja wyglada tak. Obecnie pracuje na pól etatu - praca lekka, latwa i przyjemna, dostaje 1000-1100 na reke. Jestem na utrzymaniu mamy (studiuje jeszcze) więc dla mnie jest to calkiem spora suma. Problemem jest to, że praca jest nierozwiajająca, zero możliwości awansu (jestto firma 3-osobowa, ja jako recepcjonistka i 2 szefów więc na awans nie ma co liczyc :P). Chciałabym się wyprowadzić na swoje jednak te 1100 nie starczy mi nawet na pokój (400 zł za szkołe, pókój może znajde za jakieś 600 ale za co żyć wtedy?) , rozwiązaniem byłaby praca na cały etat, gdybym zarabiała tu 2000-2200 spokojnie bym sobie poradziła jednak nie ma tu mozliwości pracy na cały etat bo zwyczajnie nie ma tyle pracy. I jak mam to zrobić? Zwolnic sie z tej roboty i szukac innej? Ale czy znajde będąc jeszcze bez studiów coś za (conajmniej) 2 tyś? Jak nie znajde takiej roboty to zostane z reka w nocniku. Drugie rozwiązanie to nie zwalniać sie z tej pracy i szukac innej. Ale co jesli znajdę jakąś odpowiadająca mi pracę i będę musiała zacząć "od zaraz" i co z obecną pracą? Nie moge odejsc z niej z dnia na dzień, musze dać czas szefom na znalezienie nowego pracownika. Co byście mi radzili? Dodam, że chodzi o Warszawę.

Gość xcma
Zwolnij sie dopiero jak znajdziesz cos lepszego

Gość ghfdg
Tak. Tylko nie moge odjejść z dnia na dzień. A co bedzie jak znajde nową prace i powiedzą że mam przyjśc np. od poniedziałku? Moi szefowie to naprawde porządni i uczciwi ludzie i nie chce ich stawiac w takiej sytacji, że maja tydzień na znalezienie nowego pracownika.