Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakaś se

On 19 ja 27 lat

Polecane posty

Gość taka jakaś se

czy to wogóle ma jakikolwiek sens??

Gość taka jakaś se
bo to ja, maskuję się hihi aksamitka - jak bardzo dorosłym??

Gość pppppppppppppp
napoczątku moze byc fajnie, chemia itp. ale potem mozesz mu sie znudzic i facet znajdzie sobie młodszą, taka w swoim wieku, a pozatym tacy młodzi nastolatkowie to chcą sie wyszalec, szukają przygod a nie wielkiej miłosci.

Gość Kika 80900
niby dlaczego ma nie miec, co ty rozumu nie masz ze na kafe pytasz czy twój zwiazek ma sens. a skąd my to mamy wiedzieć, to ty znasz tego faceta nie my, wiec to ty powinnaś to wiedzieć. A co do wieku to przeciez tylko 8 lat, rozumiem 15, 20 mozna by sie było zastanawiać chociaz i takie zwiazki maja szanse ale 8 pfff , dziewczyno ty chyba nie masz większych problemów albo naprawde nie jestes pewna tego faceta, ale to juz inna sprawa

Gość yyyyyyyyy
no ale rozumiem, ze tu ty jestes starsza 8 lat?

Gość taka jakaś se
aksamitka - ja poznałam swojego męza jak byłam w Twoim wieku, on był 10 lat starszy. żaden problem. później wprawdzie Go zostawiłam, ale to już inna bajka. pppppp - ja bym chciała, żeby tak własnie było, ale obawiam się i wszystko na to wskazuje, że się zaangarzował, a ja boję się Go skrzywdzić. w swoim wieku to już miał dziewczynę i niestety ją zostawił, czego osobiście nie chciałam.

Gość taka jakaś se
kika - jak na to wpadłaś??? ja rzeczywiście nie mam rozumu, o ja bidna. 8 lat, fakt, nie dużo, ale w drugą stronę lub w innych przedziałach

Gość Kika 80900
a przepraszam zle przeczytałam jesli to on ma te 19 lat to sobie go odpusc. 19 letni facet- dzieciak. a co do aksamitka-czytaj wyzej

Gość taka jakaś se
no własnie, niby dzieciak, tak mi się też wydaje, tylko cholerka, jak jesteśmy razem to tego wcale nie czuję. i ciągnie mnie do niego... oj

Gość taka jakaś se
zresztą to ja się teraz zachowuję jak dzieciak, pytając na kafeterii hehe, więc może do siebie pasujemy ;)) a poważnie - z ciekawości pytam o Wasze zdanie.

Gość taka jakaś se
a ja i tak znając siebie zrobię swoje, jak zwykle ;)

Gość Kika 80900
ale w sumie tez zalezy jaki on jest. czasem jest tak że nikt by nie powiedział ze chłopak jest taki mlody. znam pare on 24, ona 32 i są razem. ale te 24 to jednak nie tyle co 19

Gość jezdem z miasta
szkoda cie dziewczyno gosc w takim wieku nie mysli glowa lecz glowka wykorzysta cie i zostawi szpanujac przed kolegami ze taka laske wyrwal mozesz mu sie podobac a nawet go cholernie pociagac ale to chwilowe niestety jesli jestes wrazliwa babka to daj sobie na wstrzymanie

Gość zagadka1233
a co ci moze dac taki 8 lat mlodszy koles? o czym w ogole bedziecie gadac na dluzsza mete, o grach na playstation? on jeszcze za bardzo nie wie jak zycie wyglada, a ty juz w wieku kiedy sie szuka kogos na powaznie, za pare lat on bedzie w fazie najwiekszego imprezowania a ty bedziesz chciala dziecko.nie mowiac o tym ze zanim on zacznie zarabiac jakas normalna kase to ty juz zdazysz sie zestarzec. fajny moze byc taki flirt,moze nawet sex bo z takim mlodym goracym to zawsze cos innego, ale na zwiazek toto sie w ogole nie nadaje

Gość taka jakaś se
kika - no więc właśnie. 24 to już jednak po 20 tce hahaha myślę dokładnie jak Ty. ten mój dzieciak wygląda na 24, a co ma w główce to jeszcze się okarze. na razie ma poukładane no i się dogadujemy

Gość Kika 80900
powiem teraz tak ten chłopak jest w moim wieku i jak sobie pomysle ze moj kolega z klasy 19latek miałby sie spotykac z 27 latką to sorry ale nie pasuje mi to oni jednak w tym wieku są tacy...no , dziwni

Gość mozliwe ze
no to zaryzykuj

Gość taka jakaś se
jezdem z miasta - czy ja napisałam, że myślę powaznie, boję się Go skrzywdzić. niech se myśli główką, ale właśnie chodzi o to, że zachowuje się jakby myślał głową. wrażliwa bywam hahaha zagadka - nie wiem o czym na dłuszą metę, najważniejsze, że teraz mamy o czym na poważnie to ja już miałam męza, za drugiego dziękuję na szczęście nie szukam faceta dla kasy bo sama ją mam. on zresztą też