Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioyo

pytanie pomocy yy

Polecane posty

Gość ioyo

okres skończyl mi sie 29.11 a tabletki antykoncepcyjne cyprest zaczelam brac dopiero 1.12 po miesiecznej przerwie(bo myslalam ze juz sie nie doczekam mojego pierwszego razu) no ale 13.12 zrobilam to ze swoim chlopakiem.. bez przezerwatywy .. gdy dotykalam jego czlonka byl caly mokry i takiego wsadzil we mnie.. po kilku ruchach doszedl ale wyszedl ze mnie i spuscil sie na moj brzuch... tak bardzo sie boje ze jestem w ciązy, ze od czwartku (czyli odstawilam tabletki mimo ze jeszcze zostalo mi ich w opakowaniu 5) nie bore tabletek tylko czekam na okres ktorego nie ma jeszcze.. Na dodatek naczytałam sie w necie wczesnych objawów ciązy i wariuje bo bolą mie piersi, mam inny śluz niz zwykle i przekrwione narzady rodne..

Gość Olusia18888Ga
Mysle ze nie masz się czego bać ;) Byłaś wczesniej dziewicą?;> jak ja straciłam cnotę tez nei dostałam okresu w terminie;) Pozdrawiam ;)

Gość olllllllllka
tak działa stres:) opóxnia albo przyśpiesza okres:)

Gość olllllllllka
nie powinnaś była odstawiać tabletek:) bo sobie rozlegulujesz cykl,ale nie przejmuj się.Na sto procent nie jesteś w ciaży:)

Gość olllllllllka
chyba ze piłaś przez ten miesiac pół litra dziennie,bo ok taka ilość zmniejsza nieco działanie tabletek:)

Gość ioyo
tak byłam dziewicą..i wlasnie zaluje ze odstawilam tabletki bo teraz umieram ze strachu :( tylko czemu mnie tak bola piers i te przekrwione ekhm.. ? w sumie to mnie bolaly juz na drugi dzien po pierwszym razie;/

Gość Olusia18888Ga
ioyo Daj mi swoje gadu ;) porozmawiamy na spokojnie...

Gość cosinuss_
odstawilas tabletki wczesniej,pewnie dostaniesz okrres,ale takie branie i nie branie nie bedzie miec dobrego wplywu na twoj organizm.mozesz sobie rozregulwac wszystko i potem dopiero beda spiznienia.wzielas 13tabletek,mysle ze po 7 bylas normalnie juz zabezpieczona.ale naprzyszlosc 3maj sie ulotki., ulotka rzecz swieta:) i nie czytaj o tych objawach bo wiem po sobie jak to moze naryc;)

Gość makutra
Tabletki bierze się PIERWSZEGO lub drugiego dnia MIESIĄCZKI! Nie bierze się ich wtedy, kiedy nie ma okresu! Wtedy nie dają żadnego zabezpieczenia nawet do drugiego opakowania. Skoro wzięłaś tabletki ot tak a potem bez powodu odstawiłaś, to raz - możesz być w ciąży (zabezpieczenie od pierwszej tabletki działa TYLKO WTEDY, gdy weźmie się ją 1-go okresu!), dwa - możesz nie dostać okresu, bo zafundowałaś sobie burzę hormonalną. Ile masz lat, aby postępować tak nieodpowiedzialnie? Czy tak ciężko poczekać kilka dni na swój pierwszy raz i móc przeżyć go bez stresu i obaw? Albo poczekać z tabletkami i pierwszy raz przetrwać z prezerwatywą? Wówczas dałaby ona większe bezpieczeństwo niż takie branie tabletek... Co z tego, że nie skończył w Tobie (że tak brzydko to ujmę). W preejakulacie prawdopodobnie też są plemniki, mało bo mało, ale są. Przeczytaj dokładnie ulotkę i podejdź odpowiedzialnie do sprawy - albo w ogóle nie bierz się za seks.