Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek88

ile orgazmów mozecie miec pod rząd ?

Polecane posty

Gość kasiek88

nie wiem czemu tak jest ale jeden orgazm i otrzezwienie umysłu... czy seks czy masturbacja :(( chce wiecej!! ale musze chwile przewac .. czemu nie moge sie kochac i przezywac kilkakrotnie orgazmów?? raz mi sie udało pod prysznicem .. masturbacja była genialna wiłam sie z rozkoszy chyba ze 3 orgazmy pod rząd..

Gość faceci mają przejebane
mogą mieć tylko jeden, potem strzelba musi się naładować, jakby tak orgazm trwał z 5 minut to by było coś ;p

Kasiek, może kiedyś trafisz na partnera, z którym będziesz miała kilka :classic_cool: I co za ponury onanista twierdzi, że facet tylko jeden i musi \"ładować strzelbę\"? :O I od kiedy orgazm jest jednoznaczny z wytryskiem?

Gość a czasami
to tak mówię: żeby spuszczanie trwało tyle co ruchanie ;)

Kochliwy - nie zawsze, ale miewam :) Najprościej to po pierwszym strzale jak zostaję w partnerce, tylko trzeba wytrzymać pierwsze kilkanaście sekund :) Wtedy zanim spuszczę się drugi raz mam jeszcze jeden orgazm. Inna sprawa, że moja partnerka czasem ma kilka pod rząd, co dodatkowo mnie stymuluje :)

Gość dziwne ze podczas
rozkoszy chce sie wam liczyc..

Nie zdarzyło mi się mieć nigdy orgazmu pod rząd bo rząd jest dla mnie aseksualny. Chociaż ostatnio jedna pani minister przywitała się ze mna bardzo serdecznie więc kto wie... ;) Natomiast Z RZĘDU - tylko jeden ale zato jaki!!! :D :classic_cool:

Gość pawek1111
...a ja mam średnio 6 - 7 orgazmów - ale po około godzinie walenia z powstrzymywaniem wytrysku.

Gość chudzielec_wysoki
ja moge miec tylko 1 orgazm z rzedu. potem potrzebuje chwili wytchnienia i dalej moge jechac az do nastepnego orgazmu. kobiety moga miec orgazm wielokrotny bez przerw. dobrze im...

Gość pawek1111
...wszystko jest kwestią treningu. - ja swoją umiejętność wielokrotnego orgazmu wypracowałem poprzez dłuuugie godziny masturbacji z powstrzymywaniem wytrysku /orgazmu/.

Gość Kasiek88 potrzebujesz
partnera, który potrafi dać ci wiele orgazmów zanim sam dojdzie, najlepiej pochwowych, bardziej męczą ale są głębsze :D. Oczywiście partnerów takich trzeba ze świecą szukać, więc trenuj, zmieniaj partnerów jeśli są do bani i jeszcze raz trenuj.

Gość ;d;d
ja pod rzad miałam niestety tylko 2 . uwielbiam sie masturbowac , sprawia mi to duzo przyjemność . najlepiej jest z miskiem lub kołdra , obojetnie . wsadzasz sobie w pizde i lecisz. aż teraz mi sie chce jak o tym pisze. lubie sie jeszcze masturbowac przy filmach erotycznych >> zajebiście. polecam .