Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowynato

mój byly sobie o mnie przypomnial

Polecane posty

Gość cowynato

zacząl dzwonić. dlugo rozmawiamy. on mieszka za granicą. pyta, czemu nie przyjadę. czemu nie zaczniemy jeszcze raz. ja to odbieram tak, że czuje się samotny. czemu tak mu nie zależalo, jak zrywaliśmy. on wyczuwa, że jeszcze gdzieś tam ... go kocham. tyle że nie odważylam się wyjechać za granicę. zostalam tu, wroslam, zajęlam się pracą. i tylko gdzieś tam w glowie klębią się myśli, dlaczego brak mi odwagi wyjechać. on zapewnia, że nie będę musialam wracać, że będzie dobrze. czemu wtedy mnie nie zatrzymywal ... mieliśmy zakladać rodzinę. teraz ja tu, w kraju, bez dziecka, on tam, za granicą, mówi że kocha. jakoś tak mam, że mnie faceci doceniają po fakcie. bo kiedy jeszcze związek trwa, to myślą o sobie. mój byly teraz też myśli o sobie. a mnie miesza w glowie. już jest za późno. niby czemu mialoby wyjść jeszcze raz ...

Gość daaaajesz
raz sie zyje

Gość cowynato
tyle że ja zawsze myślę za dużo. sam mi teraz powiedzial, że rodzina mnie ogranicza, bo najpierw myślę o nich. hm, zawsze tak bylo

Gość sedekatwfarate
olej go serio :P uloz sobie zycie z kims innym :)

Gość cowynato
od roku ukladam. nie wychodzi. glupia sprawa ale dlatego, ze pragne juz stabilizacji, zamieszkania z facetem. a ten moj nowy to taki niebieski ptak. i mimo ze byly mnie zranil, to teraz sie deklaruje. a moj obecny? mowi tylko: bedzie dobrze. czyli ze co. ja tymczasem czuje, ze chce czegos wiecej, nastepnego etapu. ale po roku bycia razem z nowym facetem nic na nim wymusic nie moge, nie tedy droga ... tak wiec ja mam duze potrzeby, a moj nowy facet nie ... wiec zgadzam sie tymi potrzebami z bylym facetem. no wlasnie - z bylym.

"jakoś tak mam, że mnie faceci doceniają po fakcie." norma! "pragne juz stabilizacji, zamieszkania z facetem. a ten moj nowy to taki niebieski ptak." to znajdz takiego ktory tez chce sie stabilizowac. z niebieskim ptakiem życia sobie nie ułożysz. nawet jak go w końcu zamkniesz w klateczce to bedzie chcial uciec...